Giresun Spor Gazete

İşte o gün, bugün!

Haydi Giresun, perşembe günü Çotanak Stadı’nın tribünlerini doldur

İşte o gün, bugün!
27 Aralık 2022 - 8:16

Geçtiğimiz hafta sonu zorlu Atakaş Hatayspor deplasmanından altın değerinde 1 puanla dönen Yeşil Beyazlı ekibimiz Giresunspor’da gözler perşembe günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Gaziantep FK maçına çevrildi. Teknik Direktör Hakan Keleş ve futbolcuları adeta Gaziantep maçına kilitlenmiş durumda.

Mutlak 3 puan için saha çıkacak olan Çotanaklarda Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet ve yönetim kurulu tam desteğiyle Giresunspor’u Süper Lig’de tutmak için bütün varlarını, yoklarını yeşil sahalara yansıtıyor. Kalmak veya kalmamak adına büyük bir mücadele veren Hakan hoca ve talebelerine Giresunspor camiasının her zamankinden daha fazla destek olması bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta Giresunspor’un tarihine geçecek olan eski dönemlere ait vergi ve sigorta borçlarını yapılandırarak, takımın 3 puanını silmekten kurtaran Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet ve yönetim kurulu ile Hatay karşısında altın değerinde 1 puan alan yeşil-beyazlılar Giresunspor’a gönül vermiş taraftarlarında sadece yanlarında olmalarını, tribünleri doldurmalarını bekliyor.

Giresunspor, taraftarı ile Gaziantep FK karşısında elde edeceği 3 puan belki de yeşil-beyazlıların Süper Lig’deki kombine bileti olacak. Haydi Giresun, haydi Çotanaklar takımına sahip çık, perşembe günü saat 17.00’daki Gaziantep maçında Çotanak Stadı’nı hınca hınç doldur. Bugün değilse ne zaman…

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.