Giresun Spor Gazete

Giresun’un dünyaya açılan penceresi!

Son üç sezonda başarıyla Türk futbolunda parmakla gösteren Bitexen Giresunspor, her platformda ‘Giresun’un adını duyurmaya devam ediyor. Yeşil Beyazlılar, Süper Lig gibi bir mecrada son dört haftada üç galibiyet, bir beraberlik aldı ve yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Giresun’un dünyaya açılan penceresi!
02 Ocak 2023 - 8:00

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon ikinci sezonunu geçiren Bitexen Giresunspor, tüm sıkıştırmalara rağmen yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyor. Yeşil Beyazlılar, ‘Giresunspor Modeli’ ile gündeme gelmeye ve Türk futbol kamuoyunun dikkatini çekmeyi sürdürüyor. Çotanaklar, Türk futbolunda yeni bir çığır açmış ve aldığı başarılarla gündeme gelmişti.

OMUZ OMUZA SEVİNÇ

Giresunspor’da hedef bu sezon orta sıralarda tamamlamak. Yeşil Beyazlılar, Gaziantep FK maçı sonrası aldığı galibiyetle taraftarlarını sevince boğmuştu. Maç sonunda galibiyet omuz omuza kutlanmıştı.

Giresunspor, Trabzonspor maçıyla yine çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor.

İNŞALLAH İSTEDİĞİMİZ OYUNU SERGİLERİZ

Bitexen Giresunspor’un teknik adamı Hakan Keleş, taraftarlara Trabzonspor galibiyeti de hediye etmek istediklerini belirtti.

Keleş, bir kez daha Giresunluların yeni yılını kutlayarak, “Trabzon iç sahada inanılmaz şekilde baskın oynayan bir takım. Fenerbahçe’yi de yendiler zaten. Ama son maç onlar için kötü sonuçlandı. Biz de iyi gidiyoruz. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş galibiyetlerimiz vardı. Giresun halkına birde Trabzonspor galibiyeti hediye ederiz. İnşallah istediğimiz oyunu oynarız. Güzel bir galibiyet hediye ederiz diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.