Giresun Spor Gazete

Giresunspor’un kalitesi konuşulacak

Çotanaklar izlediği transfer politikasıyla yeni sezondan adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Taraftarlar daha şimdiden, ‘Genç ve dinamik bir takımımız olacağa benziyor. Koşan ve pres yapan bir oyuncu grubu şekilleniyor.” İfadelerini kullanırken, yeni yapılacak transferleri de daha şimdiden sabırsızlıkla bekliyor.

Giresunspor’un kalitesi konuşulacak
19 Temmuz 2022 - 19:21

Spor Toto Süper Lig ekibi Giresunspor’da yeni sezon öncesi hem transfer hem de mali anlamda çalışmalar aralıksız sürüyor. Süper Lig’deki ilk sezonunda Süper Lige renk katan ve ulusal basında adından sıkça söz ettiren Çotanaklar, bu sezon da izlediği transfer politikasıyla dikkatleri üzerine çekecek gibi. Genç ve gelecek vadeden isimleri kadrosuna katmaya başlayan Yeşil Beyazlılar, kadrosunu büyük oranda bu doğrultuda kuracak. İç transferde kemik iskeleti koruyan Giresunspor, bir yandan içerdeki futbolcuların alacağını öderken, diğer yandan da yeni transferler için peşinat veriyor.

Çotanaklar’ın taraftarları ise daha şimdiden, ‘Genç ve dinamik bir takımımız olacağa benziyor. Koşan ve pres yapan bir oyuncu grubu şekilleniyor.” İfadelerini kullanırken, yeni yapılacak transferleri de daha şimdiden sabırsızlıkla bekliyor.

Öte yandan Giresunspor’un Genel Sekreteri İbrahim İnaç, “Güzel bir transfer politikası izliyoruz. İşler iyi giderse ki iyi gideceğini düşünüyoruz, her şey o zaman güzel olacak. Nasıl Giresunspor ilk sezonunda Süper Lige renk kattıysa bu sezon da lige renk katacak.” dedi.

Kampta her şeyin yolunda gittiği bu süreçte kadroya dahil olacak yeni isimlerin de bu yapıda olacağı kaydedildi.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.