Giresun Spor Gazete

Giresunspor’un 6 puan hesabı

Deprem nedeniyle ertelenen Kayserispor maçıyla sahaya inecek olan Giresunspor, ardından Konyaspor deplasmanına gidecek. Çotanaklar bu 2 maçtan 6 puanla ayrılmayı planlıyor.

Giresunspor’un 6 puan hesabı
17 Şubat 2023 - 7:48

Spor Toto Süper Lig’de alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Bitexen Giresunspor’un 23. Haftada 6 Şubat Pazartesi günü oynaması gereken ancak deprem felaketi nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen Kayserispor karşılaşması 24. Hafta maçından önce oynanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu, bu maç için ilk olarak 21-22-23 Şubat tarihlerini açıklamış ancak daha sonra bu kararından vaz geçmişti. Liglerin 3-4 Mart’ta başlayacağının duyurulması üzerine bu erteleme maçının 28 Şubat Salı günü oynanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Buna göre Yeşil-Beyazlılar, 28 Şubat Salı günü evinde Kayserispor ile karşılaşacak. Karadeniz ekibi daha  sonra ise 24.hafta karşılaşmasında Konyaspor maçını da 5 Mart Pazar günü oynayacak. Yeşil-beyazlı ekip, üst üste oynayacağı bu 2 karşılaşmadan 6 puanla ayrılıp bulunduğu konumdan uzaklaşmak istiyor.

Öte yandan Bitexen Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet ise bu maçlarda tüm taraftarları tribünlere beklediklerini kaydetti.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.