Giresun Spor Gazete

Planlar yapıldı, taktik belli!

Bu maçı ne olursa olsun kazanmalıyız. Başka hiçbir şey düşünmeden, başka şeylerin hesabı yapılmadan tek hedef galibiyet olması gerekiyor!

Planlar yapıldı, taktik belli!
29 Mayıs 2023 - 6:11

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon ikinci sezonunu geçiren Bitexen Giresunspor’da hedef sezonu sıkıntısız bir şekilde tamamlamak. Tüm hedefini ve planlarını Trabzonspor maçını kazanmaya yönelik gerçekleştiren Çotanaklar, bu sezon sıkıntılı günler geçiriyor.

Derlediğimiz habere göre, Şuan 34 puanla 16. sırada yer alan ve küme düşme hattının bir basamak üzerinde İstanbulspor’un ise 1 puan gerisinde yer alan Yeşil Beyazlı Karadeniz temsilcisinin Salı günü Çotanak Stadı’nda oynayacağı mücadele çok önemli bir hal aldı. Sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak Bitexen Giresunspor, Trabzonspor’u yenmesi halinde kalan iki maça da büyük moral ve istekle çıkmış olacak.

Giresunspor’un Trabzonspor maçından alacağı galibiyet, İstanbulspor’un bay geçecek olmasıyla alacağı 3 puan ile puan farkının açılmasına izin vermemiş olacak.

Öte yandan mutlak suretle Giresunspor’un tek hedefi mutlak galibiyet olacak. Teknik Direktör İrfan Buz ise oyuncularını bu doğrultuda hazırlıyor.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.