Giresun Spor Gazete

Giresunspor’dan taraftarlara tarihi çağrı

Giresunspor Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz, “Pazar günü her koşulda, iyi günde ve kötü günde, Giresunspor’umuzun her zaman destekçisi olan büyük Giresunspor taraftarlarını bu hayati öneme sahip maçta tribünlerde görmek istiyor, tüm yeşil-beyaz sevdalılarını Çotanak Spor Kompleksi’ne davet ediyoruz” dedi

Giresunspor’dan taraftarlara tarihi çağrı
13 Nisan 2023 - 9:13

Giresunspor Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz hafta sonu evimizde oynayacağımız D.G Sivasspor karşılaşması öncesi taraftara çağrıda bulundu.

D.G. Sivasspor maçıyla yeni bir başlangıç yapmak istediklerini belirten Ekiz, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti;

“Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığımız Beşiktaş maçında istekli ve arzulu oyunumuzu sonuca yansıtamayarak sahadan maalesef puansız ayrıldık. Şimdi hafta sonu oynayacağımız önemli maça odaklanma zamanı. Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında pazar günü saat 16:00’da kendi saha ve seyircimiz önünde D.G. Sivasspor ile çok önemli bir maça çıkacağız. Giresunspor’umuzun Süper Lig’de kalıcı olabilmesi için büyük öneme sahip olan bu maç öncesi Giresunspor Yönetim Kurulu olarak taraftarımızla yan yana ve omuz omuza birlikte mücadele edebilmek için maç biletlerini batı alt tribünümüz haricinde tüm tribünler için 28 TL olarak belirledik.

Pazar günü her koşulda, iyi günde ve kötü günde, Giresunspor’umuzun her zaman destekçisi olan büyük Giresunspor taraftarlarını bu hayati öneme sahip maçta tribünlerde görmek istiyor, tüm yeşil-beyaz sevdalılarını Çotanak Spor Kompleksi’ne davet ediyoruz.”

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.