Giresun Spor Gazete

İstanbul’da Hedef 2828 üye gecesi

Giresunspor, üye sayısını artırarak gelir elde etmek için Bayrampaşa Wish More Hotel’de gurbetçilerle bir araya geldi

İstanbul’da Hedef 2828 üye gecesi
23 Mart 2023 - 8:47

21 Mart 2023 Salı günü Bayrampaşa Wish More Hotel’de gerçekleşen toplantıya Başkan Nahid R. Yamak, Yönetim Kurulu Üyelerimizin ve birbirinden değerli misafirlerimizin katılımıyla gerçekleşen gecede Başkan Nahid R. Yamak, Giresunspor Destek ve Üyelik Toplantısında bir araya gelen İstanbul’daki hemşerilerimize teşekkür etti.

“GİRESUNSPOR’UN GELECEĞİ İÇİN STARTINI VERİYORUZ”

Yamak; “Giresunspor benim için her zaman hayatımda vazgeçmeyeceğim konulardan bir tanesi oldu. Uzun yıllar Giresunspor’da yöneticilik yaptım ama artık başkan olmamın zamanı gelmişti. Giresunspor Kulübü başkanlığına seçime iki gün kala karar verdim. Kulübüm için, şehrim için elimden gelen her şeyi yapacaktım. Borcun ne olduğu da önemli değildi. Ne olursa olsun bu işi yapabilecek kişi olarak kendimi gördüğüm için başkanlığa geldim. Benim dürüstlüğümü, çalışkanlığımı hepiniz biliyorsunuz. Ben zaten tribünden geldim, yönetici olduğum dönemlerde de buradaki arkadaşlarımla yıllarca beraber maçlara gittik, iyi veya kötü günlerimiz oldu ama Giresunspor için hiçbir zaman savaşmayı bırakmadık. Bugün bu kampanyanın Giresunspor’un geleceği için startını veriyoruz. Hem buradaki misafirlerimizden hem de bizleri dışarıda destekleyen Giresunspor severleri kulübümüze destek olmaya davet ediyoruz.” dedi.

“GİRESUNSPOR’UMUZUN SÜPER LİG’DE KALICI OLMASI İÇİN…”

Geceyle alakalı Giresunspor’dan yapılan yazılı açıklamada, “Giresunspor’umuza kaynak yaratmak amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Çotanak Spor Kompleksi’nde yer alan yeni reklam alanlarıyla ilgili bir sunumun gerçekleştirildiği gecede, toplantıya katılan STK temsilcilerimiz ve camiamızın İstanbul’daki destekçileri kulübümüze katkı sağladılar. Gecede söz alan ve desteklerini taahhüt eden katılımcılar, Giresunspor’umuzun Süper Lig’de kalıcı olması için İstanbul’da yaşayan Giresunlular olarak üzerlerine düşen her görevi memnuniyetle yerine getireceklerini ve Giresunspor’un her zaman yanında ve destekçisi olduklarını belirttiler.

Toplantıda “Giresunspor’un Geleceği İçin Hedef 2828 Üye” kampanyası ilgili de bilgiler veren Başkanımız Nahid R. Yamak, Giresunsporluların kulübümüze yeni üye olarak katılarak karar mekanizmalarında söz sahibi olması ve maddi kaynak yaratılması konusunda desteklerini istedi.

“KALBİ GİRESUNSPOR İLE ATAN…”

“İstanbul’da gerçekleştirdiğimiz Giresunspor Destek ve Üyelik Toplantısı’na katılarak kulübümüze destek olan, kalbi Giresunspor ile atan hepsi birbirinden değerli katılımcılara, Belediye Başkanlarımıza, İstanbul’da faaliyet gösteren Giresun STK’larının değerli başkan ve üyelerine, İstanbul’da yaşayan Çotanak arma sevdalısı taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.” denildi.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.