Giresun Spor Gazete

Giresunspor’da yeni sistem!

Çotanaklar’ın teknik direktörü İrfan Buz, kısa sürede takımına oyun sistemini aşılamaya çalışıyor

Giresunspor’da yeni sistem!
22 Mayıs 2023 - 7:49

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor’da Trabzonspor maçı hazırlıkları sürüyor. Yeşil Beyazlılar antrenmanlarını bazen tek bazen de çift olarak sürdürüyor. Giresunspor’da Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz ise antrenmanların verimli bir şekilde devam ettiğini kaydetti.

Ekiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Şu an her şey yolunda. Hocamız sistemini oturtmaya çalışıyor. Bunun için de zamana ihtiyacı vardı ve o zaman da şu an var. Her şey lehimize iken bu avantajı fırsata dönüştürmek istiyoruz. Tek istediğimiz var, bize destek verilsin, takımımız, şehrimizin arkasında olduğunu görsün ve inansın. Her zaman taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Bu destek olmazsa olmazımızdır. Giresunspor bu şehrin tek markasıysa bu markaya hep birlikte sahip çıkalım.” dedi.

İRFAN HOCA TAKIMDAN MEMNUN

Öte yandan Giresunspor’un hocası Buz ise hafta içi yaptığı açıklamada, “Tamamen Trabzonspor müsabakasına, yapabileceklerinize odaklanmanız gerekiyor. Bunları oyuncularıma da söylüyorum, çok iyi hazırlanıp galip gelmek istiyoruz, bizim hesaplar tamamen bunların üzerinde.” Diye konuştu.

Çotanaklar yoğun bir şekilde ağırlıklı olarak taktik antrenmanları gerçekleştiriyor.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.