Giresun Spor Gazete

Maç saati ve günü Giresunspor aleyhine!

Basın Sözcüsü Ekiz, “Antalya – D.G. Sivasspor & Fenerbahçe – İstanbulspor maçları Pazartesi günü 20.00’da oynanacakken B. Giresunspor – M. Başakşehir maçı neden 17.00’da oynatılması istenilmektedir? Yoksa TFF, sezonu dizayn ederek Giresunspor’u taraftar gücünden yoksun bırakarak başka planlar mı yapmaktadır?” dedi

Maç saati ve günü Giresunspor aleyhine!
24 Nisan 2023 - 7:56

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor’un Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz, Türkiye Futbol Federasyonu’na tepkisini sosyal medya hesabından dile getirdi.

Ekiz, yaptığı yazılı açıklamada, “Spor Toto Süper Lig’de sezonun sonları yaklaştıkça, ‘Düşüncesiz’ ve ‘Keyif Uygulamaların’ yapıldığını gözlemlemekteyiz. Giresunspor, bir şehir takımı olmakla birlikte ‘Mütevazi’ kadrosuyla 44 yıl sonra yükseldiği Süper Lig’de kolay kolay pes eden bir takım olmayacaktır. Bu bağlamda, bizler için büyük önem taşıyan ve 24 Nisan Pazartesi günü 17.00’da oynanacağı açıklanan Medipol Başakşehir maçı gününe ve saatine anlam verememekteyiz. Lakin, maç gününün hafta başı olması, maç saatinin ise tam mesai saati bitimine denk gelmesi tribünlere gelmek isteyen taraftarlarımızı olumsuz etkileyecektir.  Antalya – D.G. Sivasspor & Fenerbahçe – İstanbulspor maçları Pazartesi günü 20.00’da oynanacakken B. Giresunspor – M. Başakşehir maçı neden 17.00’da oynatılması istenilmektedir? Yoksa TFF, sezonu dizayn ederek Giresunspor’u taraftar gücünden yoksun bırakarak başka planlar mı yapmaktadır? TFF ve MHK, Giresunspor’umuzun yazılı hakem tepkisini neden görmezden gelmektedir? Giresunspor taraftarı sizlere gerektiği yerde ve şekilde tepkiyi en büyük şekilde verecektir” İfadelerini kullandı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.