Giresun Spor Gazete

Giresunspor’da gençlik aşısı

Yeni transferler daha şimdiden göze batmayı başardı, oyuncular milli takım radarına girdi!

Giresunspor’da gençlik aşısı
25 Ağustos 2022 - 5:50

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Bitexen Giresunspor, 4. Hafta heyecanında Yukatel Kayserispor ile karşı karşıya gelecek.

DOĞRU ADIMLAR ATTIK

Başkan Hakan Karaahmet, “Futbol artık endüstriyel bir marka oldu. Gençler artık takip ediliyor ve kulüplere mali girdiler sağlanıyor. Günümüz dünya ve ülke futbolunun geldiği aşamada öz kaynakların değerlendirilmesi amacıyla çalışmalarını ve planlamalarını yapan kulübümüz, çağdaş normlarda yerel ve ulusal kaynakları değerlendirmek, kısa, orta ve uzun vadede de hedeflerini belirlemiş, bu doğrultuda var olan tüm imkanlardan azami ölçüde yararlanarak stratejilerini geliştirmiş yeni ve özgün bir modelle çalışmayı benimseyip altyapı ve futbol akademisinin yeni formatını uygulamaya koymuştur. Bunun da meyvelerini ilerleyen zamanlarda alacağız. Şuan Rezerv Lig’de mücadele eden takımımızı yakinen takip ediyoruz. Yine Giresunspor’umuzu Milli Takım ekipleri de yakın takip ediyor. Biz takımımıza güveniyoruz. Giresunspor’un geleceği için hem mali hem de sportif başarı yakalamak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

YİNE RENK KATACAĞIZ

Karaahmet, “İyi bir gidişatımız var. Daha da üzerine koyarak gideceğiz inşallah. Hedefimiz ligi en iyi yerde bitirmek. Mütevazi bir şekilde yolumuzda ilerleyeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın Giresunspor bu yıl da fazlasıyla Süper Lige renk katacak. Bizim temel prensibimiz Giresunspor’u Giresun’u en iyi şekilde tanıtmak.” diye konuştu.

TRANSFER TÜYOSU

Karaahmet, “Transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kısa bir sürede yeni takviyelerimiz olacak. Hocamızın isteği üzerine çalışıyoruz. Mali kontrolü de yaparak, transfer çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

Saat 19.15’te başlayacak mücadele öncesi hazırlıklarını galibiyet üzerine planlar yapan Çotanaklar, rakibini yenerek hem 3’te 3 yapmayı hem de puanını 9’a yükseltmeyi hedefliyor.

Son üç haftada maç başına iki puan ortalaması yakalayan Yeşil Beyazlılar, istikrarlı çıkışını zorlu Kayseri deplasmanında da sürdürmeyi amaçlıyor.

Bir yandan transfer diğer yandan sponsorluk çalışması yapan Başkan Hakan Karaahmet ise her fırsatta takımına güvendiğini dile getirerek, bu sezonun çok farklı olacağını kaydetti.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.