Giresun Spor Gazete

Giresunspor yeni sayfa açacak

Çotanaklar, C. Alanyaspor maçıyla Spor Toto Süper Lig’de yeni bir sayfa açmayı hedefliyor. Yeşil Beyazlıların Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz, takımdaki morallerin yerinde olduğunu belirterek, yeni üyelik sistemini anlattı

Giresunspor yeni sayfa açacak
27 Mart 2023 - 6:43

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor’un Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz, Hedef 2828 Yeni Üye kampanyasındaki yeni detaylar hakkında bilgiler verdi.

Ekiz, “Altın Çotanak kart 250 bin TL, Gümüş Çotanak Kart 100 bin TL, Bronz Çotanak Kart 50 bin TL, Çotanak Kart ise 15 bin TL’den satışa çıktı. Altın, Gümüş ve Bronz Çotanak Kartlarımız 28 adetle sınırlı. Bu kartların hepsini satmamız halinde 11 Milyon 200 TL gelir elde etmiş olacağız. Çotanak Kart ise 128 adet. Buradan da 1 Milyon 920 bin TL gelir elde etmeyi düşünüyoruz. Birlikten kuvvet doğar ilkesiyle hareket ediyoruz. Giresunspor herkes için değerli olmalı, herkesin desteğini arkasına almalı. Bunun için de bu projemizi herkes için fırsat olarak görüyoruz.” dedi.

HEDEF GALİBİYET

Ekiz, “Takımımız gayet iyi çalışıyor. Hafta sonu Orduspor ile oynadığımız hazırlık maçını 4-1 kazandık. Moral ve motivasyonlar yerinde. İnşallah C. Alanyaspor maçından alacağımız bir galibiyetle geçmişe sünger çekeceğiz ve hızla üst sıralara yükseleceğiz. Buna inancımız tam.” İfadelerini kullandı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.