Giresun Spor Gazete

Giresunspor sezonu sıkıntısız atlatacak

Yeşil Beyazlıların Basın Sözcüsü Emrullah Emir Ekiz, “Süper Lig şansı bir daha gelmeyebilir. Ciddi bir markada yarışıyoruz. Şehrimizin prestijini artırabilecek bir ligdeyiz. Herkes bir galibiyette veya bir projede Giresunspor’u konuşabiliyor.” dedi ve ekledi

Giresunspor sezonu sıkıntısız atlatacak
22 Mart 2023 - 8:15

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor Basın Sözcüsü Emrullah Emir Ekiz, yeşil beyazlı takımın C. Alanyaspor maçına oldukça sıkı hazırlandığını söyledi.

MOTİVASYON YERİNDE

Geride kalan haftayı bay geçtiklerini, bu hafta da milli ara sebebiyle maç oynamayacaklarını kaydeden Ekiz, yaptığı yazılı açıklamada, “Bizim için iyi bir ara oldu. Teknik heyetimiz, ekibimizle birlikte çok iyi bir çalışma temposuna girdi. Motivasyon yerinde. Zaten başkanımız ve yönetim kurulumuz her antrenmanda takımın yanında olmaya çalışıyor. O aidiyet duygusunu da bir anlamda takıma aşılamaya çalışıyoruz. Her biriyle bireysel de görüşüyoruz, toplantılar da yapıyoruz. İnşallah güzel bir sezon olacak bizim için. Hem saha içinde hem de saha dışında ciddi mücadeleler veriyoruz.” dedi.

DAHA ÇOK ELBETTE DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR

Ekiz, herkesin maddi ve manevi olarak Bitexen Giresunspor kulübü çatısı altında toplanması gerektiğini belirterek, “Süper Lig şansı bir daha gelmeyebilir. Ciddi bir markada yarışıyoruz. Şehrimizin prestijini artırabilecek bir ligdeyiz. Herkes bir galibiyette veya bir projede Giresunspor’u konuşabiliyor. Bu şehrimizin tanıtımı ve gelişimi için de çok önemli. Bunu bilerek hareket etmek gerekiyor. Bizler tabi ki desteğimizle şuan ki motivasyonu sağladık hamdolsun. Daha çok elbette desteğe ihtiyacımız var.” diye konuştu.

HEDEF 2828 YENİ ÜYE

Bitexen Giresunspor’un Hedef 2828 Yeni Üye kampanyasının da tüm hızıyla devam ettiğinin altını çizen Ekiz, “Giresunspor ailesi büyümeli. Daha çok herkese hitap etmeli. Herkesin söz sahibi olmasını istiyoruz. Ailemizi daha büyük bir yapıya ulaştırmak amacıyla “HEDEF 2828 YENİ ÜYE” kampanyamızı hayata geçirdik. Bu kampanya ile hem ailemizi genişleteceğiz hem de kulübümüze maddi anlamda önemli bir kaynak oluşturmuş olacağız. Her Giresunspor sevdalısının kulübümüze üye olup bizleri desteklemelerini arzu ediyoruz. Bu konuda ciddiyiz ve her kesimden destek bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.