Giresun Spor Gazete

Başkan Yamak hedefini koydu!

Giresunspor Başkanı Nahid Yamak, kamp döneminde alt yapıdan takviye edecekleri oyuncuları performanslarına göre kadroya alacaklarını ifade etti.

Başkan Yamak hedefini koydu!
06 Temmuz 2023 - 7:30

Spor Toto 1. Lig ekibi Giresunspor’da Kulüp Başkanı Nahid Yamak, Çotanak Spor Kompleksi’nde basın toplantısı düzenledi. Giresunspor’un içinde bulunduğu dar boğazdan çıkartılması için gerekli adımların el birliği ile atılacağını söyleyen Yamak, “Benim ve yönetim kurulumuzun amacı, ata tohumları misali koruyup kollamaya çalıştığımız Giresunspor’umuzu futbolda hak ettiği yerde olması, doğru yönetilmesi ve içerisinde bulunduğu dar boğazdan çıkarılması için gerekli adımların atılmasıdır” dedi.

“TRANSFER YAPMAK İÇİN 109 MİLYON LİRA ÖDEMEMİZ GEREKİYOR”

Önümüzdeki sezon devre arasında transfer yasağı bitecek olan Giresunspor’un transfer yapabilmesi için 100 milyon TL’nin üzerinde bir ödeme yapması gerektiğini belirten Nahid Yamak, “109 milyon borç Ocak ayına kadar ödenmesi gereken meblağ. Biz yönetim olarak bunun belli bir kısmını karşılamak için elimizden geleni yapacağız ancak sadece yönetim kurulumuzun çabalarıyla çözebileceğimiz bir sorun değil maalesef. Samimi olarak söylüyorum; hep birlikte üstesinden gelemeyeceğimiz bir borç da değil. Biz istersek, Giresunlu isterse, bu borcun altından kalkabiliriz. Devre arasına kadar mevcut kadromuzla mücadele edip devre arası el birliği ile bu sorunu aşmalıyız. Bazı temaslarımız ve bazı projelerimiz var. Tüm iyi niyetimizle bu projeleri hayata geçirmeye çaba göstereceğiz” diye konuştu.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.