Giresun Spor Gazete

Giresunspor Manisa karşısında zorlu sınavda

Yeşil Beyazlılar, Trendyol 1. Lig’de alt sıralardan uzaklaşmak istiyor. Pazar günü sahasında Manisa Futbol Kulübü ile karşılaşacak Çotanaklar, saat 16.00’da başlayacak mücadeleyi kazanarak moral bulmayı hedefliyor

Giresunspor Manisa karşısında zorlu sınavda
16 Eylül 2023 - 18:40

Trendyol 1. Lig’de alt sıralardan kurtulmak isteyen Bitexen Giresunspor, Pazar günü Çotanak Spor Kompleksi’nde Manisa Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Saat 16.00’da başlayacak mücadeleyi Konya Bölgesi’nden Raşit Yorgancılar yönetecek.

Hafta başı itibariyle zorlu maça hazırlanan Çotanaklar’da sakat oyuncu olmadığı belirtilirken, bugün yapılan antrenman sonrası yeşil beyazlıların kampa gireceği kaydedildi.

İYİ BİR GİRESUNSPOR HAZIRLADIK

Öte yandan Bitexen Giresunspor’da teknik direktör Mustafa Kaplan, zorlu maçı taraftarların vereceği destekle kazanmayı istediklerini kaydetti.

Kaplan, tüm hazırlıkları da buna göre yaptıklarını belirterek, “Bu maçın arkasını getirmek istiyorduk. İçeride iyi oynadığımız bir Bandırmaspor maçı var. Özellikle 55. dakikadan sonra baskı kurduğumuz bir maç ama özellikle kenar beklerimizde yaptığımız bireysel hatalarla yediğimiz bir golle ve son oynanan Eyüpspor maçını yine bireysel hatalarla kaybettik. Ama şunu söylemek istiyorum; biz genç ve dinamik bir takımız. Yeni oluşan bir takımız, oynadığımız rakiplerimize baktığımız zaman büyük harcamalar yapmış, hedefleri şampiyonluk olan takımlara karşı ezilmeden, onurlu biçimde iyi mücadele edip, iyi savaşan ve girdiği pozisyonları da olan bir takımımız var. Aramıza altyapıdan ve kiralıktan dönerek yeni katılan 19’dan fazla oyuncumuzun olmasına rağmen iyi bir Giresunspor hazırladık” dedi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Giresunspor’un yeniden şahlanması için bazı çalışmalar yaptıklarını kaydeden Kaplan, açıklamasının devamında ise göreve geldiklerinde kulüp başkanı, yönetim kurulu ve alt yapı hocalarıyla görüşerek, teknik ekibiyle birlikte; alt yapıdaki oyuncular, kiralıktan dönenler ve geçen sezondan kalan oyuncularla birlikte iyi bir takım oluşturmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

BİLETLERE İLGİ GÖSTERELİM

Giresunspor’dan biletlerle alakalı yapılan açıklamada, “Biletinizi http://passo.com.tr adresinden veya Atatürk Meydanı’nda bulunan Passolig gişesinden satın alabilirsiniz. Doğu Alt tribünümüzde daha güçlü bir tribün desteği sağlanması amacıyla Doğu Üst tribünümüz taraftarlarımıza kapalı olacaktır. Tüm kadın taraftarlarımız ve 18 yaş altı gençlerimiz, gişelerden Passolig kartlarına ücretsiz olarak bilet yükletebilirler. Ayrıca 0-6 yaş arası çocuklar, Passolig kart gerektirmeden stadyuma ücretsiz olarak giriş yapabilirler” denildi.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.