Giresun Spor Gazete

Giresunspor: Karara saygı duyuyoruz

Giresunspor, Türkiye Futbol Federasyonu’nun “Oynadığı maçlar kesinlikle silinmez. Çünkü bunlar tescil edilmiştir” açıklamasını olumlu buldu

Giresunspor: Karara saygı duyuyoruz
06 Nisan 2023 - 7:47

Spor Toto Süper Lig ekibi Giresunspor, TFF’nin “Bir takım herhangi bir şekilde eğer ligden çekilirse ondan sonraki maçları otomatik olarak 3-0 hükmen mağlup olur. Oynadığı maçlar kesinlikle silinmez. Çünkü bunlar tescil edilmiştir” yönündeki karanının doğru olduğunu açıkladı.

Giresunspor olarak TFF ile aynı görüşte olunduğunu altı çizilerek, “Biz zaten Kulüpler Birliği toplantısında görüşlerimizi bildirmiştik. Oynanan maçların sayılması yönünde görüşümüzü yazılı olarak da federasyona yazmıştık. Zaten doğru kararın bu olduğuna inanıyoruz. ‘Müsabaka oynanırken kural değiştirilmez’ diye düşünüyoruz. Artık yolumuza devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

TFF’nin aldığı karara saygı duydukları belirtilen açıklama şöyle sonlandırıldı: “Zaten biz ilk yarıda oynanan maçlarda 4 puan almıştık. Yani Hatayspor ile bir beraberliğimiz vardı, Gaziantep’i de 2-1 yenmiştik. Karar hayırlı olsun. Deprem dönemi olduğu için bu işleri uzatmak çok sevimli olmuyor. Federasyonun vermiş olduğu karara saygı duyuyoruz.”

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.