Giresun Spor Gazete

Fahri Şahin: Burası Giresun işte

Giresunspor’da daha önce uzun yıllar yöneticilik yapmış Fahri Şahin, “Giresunspor’da 3. Lig’de genel kaptan olarak kupa kaldırmış, 44 yıl sonra Süper Lige çıkarmış Sayın Hakan Karaahmet’e sallıyor. Burası Giresun normal de. Bizimkisi vicdan işte” dedi

Fahri Şahin: Burası Giresun işte
02 Haziran 2023 - 5:38

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor’da daha önce uzun yıllar yöneticilik yapmış Fahri Şahin, 44 yıl sonra Bitexen Giresunspor’u Süper Lige yükselten Başkan Hakan Karaahmet’e yapılan eleştirilere anlam veremediğini kaydetti.

Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Adam mahallesinin amatör takımın da yöneticilik yapmamış; Giresunspor’da 3. Lig’de genel kaptan olarak kupa kaldırmış, 44 yıl sonra Süper Lige çıkarmış Sayın Hakan Karaahmet’e sallıyor. Burası Giresun normal de. Bizimkisi vicdan işte. Ne yapmış Sayın Karaahmet; 13 maç kala takımı bırakmış. 2 maç altı puan garanti olan bir tabloda. Kongre kararı almış birileri de aday olmuş. Fazla oy alan başkan olmuş. Detaya girmiyorum. Sayın Karaahmet kimseye zorla başkanlık vermemiş. Başkan olan da isteyerek almış. Neymiş gelinen noktadan sorumluymuş. Yuh artık. 13 maçta altı puan garanti olan bir tabloda geriye kalan 11 maçta tek galibiyet alanlar sorumlu değil kongre ile bırakan sorumlu öyle mi? Gerçekten bunu söylerken vicdanınız rahat mı? Merak ettim de” İfadelerini kullandı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.