Giresun Spor Gazete

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Doğa Koleji kampüsünü beğendi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Giresun Doğa Koleji öğrencileri ile buluştu

Doğa Koleji kampüsünü beğendi
08 Kasım 2022 - 6:12

İlimize Giresunspor Başkanı ve Giresun Doğa Koleji Yön. Krl. Üyesi Sn. Hakan Karaahmet’in davetlisi olarak Giresunspor-İstanbulspor maçını izlemek için gelen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, maç öncesinde Giresun Doğa Koleji Sosyal Tesislerinde kendisi ve TFF Yönetim Kurulu onuruna verilen yemeğe katılarak kampüs ile ilgili bilgiler aldı.

Okul kampüsüne hayran kaldığını ifade eden Büyükekşi, yemeğin ardından Giresun Doğa Koleji Akademi Meclisi öğrencilerinin düzenlediği söyleyişe katılarak öğrencilerle bir araya geldi. Oldukça keyifli ve öğretici bir sohbette konuşan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, öğrencilerin sorularına da samimi cevaplar vererek gerek Türk futbolunun gelişimi gerekse de Giresunspor’un Süper Ligdeki varlığının yarattığı olumlu ve güzel atmosfer hakkındaki iyi dileklerini ifade etti. Söyleşinin ardından kendisine konuşmaları için teşekkür edilerek Giresunspor’umuzun şanlı forması, çeşitli hediyeler ve Meclis üyesi öğrencilerin çiçek takdimi ile bu güzel etkinlik tamamlanmış oldu.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.