Giresun Spor Gazete

Şehit Cantürk Ortaokulu kızlarda şampiyon

02 Ocak 2024 - 8:14
Şehit Cantürk Ortaokulu kızlarda şampiyon

Espiye Şehit Sezgin Burak CANTÜRK Ortaokulu, Voleybol da Hem Yıldız Kızlar hem de Küçük Kızlarda İl şampiyonu olarak Bölge müsabakalarında Espiye’yi temsil edeceği bildirildi.

Hem Yıldız Kızlar hem de Küçük Kızlarda Voleybol da İl şampiyonu olan okul takımını başarısından dolayı tebrik eden Şehit Sezgin Burak CANTÜRK Ortaokulu Müdürü Fatih Aygül, “Başta voleybolcularımıza, teknik hocam Serdar Turan’ a, Espiye Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Karadere’ye, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Turgut Öztürk’e, Sistem Mutfak Mobilya Sahibi, Sayın Gaddar Reis Muammer Künbül’e ve Espiye Ay Yıldız Travel Sahibi Sahibi Hasan Şen’e takımlarımıza verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

HABER: FİKRET BIYIK

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.