Giresun Spor Gazete

Daha önce yapmıştık, şimdi de yaparız!

Spor Toto Süper Lig’de kalmak veya kalmamak mücadelesi veren Bitexen Giresunspor’da gözler Pazar günü oynanacak olan Beşiktaş maçına çevrildi. Beşiktaş’a konuk olacak Bitexen Giresunspor daha önce rakibini 4-0 mağlup etmişti. Yeşil-beyazlı ekibimiz Kara Kartal ekip karşısında galip gelebilecek mi?

Daha önce yapmıştık, şimdi de yaparız!
07 Nisan 2023 - 8:37

Spor Toto Süper Lig’de kalmak veya kalmamak mücadelesi veren Bitexen Giresunspor’da gözler Pazar günü oynanacak olan Beşiktaş maçına çevrildi. Yeşil-beyazlı ekibimiz Kara Kartal ekip karşısında galip gelebilecek mi?

Bitexen Giresunspor, Hakan Karaahmet başkanlığında Beşiktaş ile oynadığı üç maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlup aldı. Hanesine bu maçlardan dört puan yazdıran Çotanaklar, Süper Lig tarihindeki ilk maçta rakibini 4-0 mağlup ederek, adını tarihe yazdırmıştı.

Yeşil Beyazlılar, 44 yıl sonra yükseldiği Süper Lig’deki ikinci maçında ise Beşiktaş ile golsüz berabere kalmayı başarmıştı.

Bu sezonun ilk devresinde de oynanan maçta Giresunspor galibiyeti kaçıran taraf olmuştu. Yeşil Beyazlılar, mücadelenin 20. Dakikasında penaltı kaçırmıştı. Dakikalar 34’ü gösterdiğinde T. Talha mücadelenin tek golünü kaydederken, kalan dakikalarda Çotanaklar birçok gol fırsatını yakalamış bir türlü ağları havalandıramamıştı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.