Giresun Spor Gazete

Giresunspor’un teminatı Giresunlular

Bitexen Giresunspor’un İstanbul Sorumlusu İşadamı Serkan Cihan, yaşanan son gelişmelerle alakalı sosyal medya hesabından çağrıda bulundu; “Bu konuyu sadece mevcut yönetimi düşürmeye çalışan herkese söylüyorum, puan silme cezası önce size yazar!”

Giresunspor’un teminatı Giresunlular
15 Aralık 2022 - 8:52

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor’un İstanbul sorumlusu Serkan Cihan, yaptığı yazılı açıklamada, şehrin ileri gelenlerine yüklendi.

Cihan, “Süper Lig’de mücadele eden Karadeniz temsilcisi Giresunspor ‘umuz Vergi ve SGK borçlarını ödeyemezse puan silme cezası alacak! Vergi ve SGK borçlarının yapılandırılması için istenen teminatı veremeyen Giresunspor’umuza ceza verileceği söyleniyor, hem de puan cezası bu hafta çözülemezse haftaya puanımız silinecek mesela hangi puan; Fenerbahçe’ye karşı Kadıköy’de aldığımız üç puanımı yoksa Nef Stadyumu’nda Galatasaray’a karşı aldığımız üç puanı mı?

PUAN SİLME CEZASI ÖNCE SİZE YAZAR

Kalıcı gelirleri olmayan, 55 yıllık tarihinde herhangi bir mülkü olmayan ve bu sebeple birikmiş vergi ve SGK borçları için yapılandırma yapılması için teminatta veremeyen Giresunspor’umuzdan borcun tamamı isteniyor, ödeyemezse puan silme cezası ve benzeri cezalar peş peşe gelecek!

Bu mesele 55 yıllık tarihimizde başkan, yönetici, siyasetçi bürokrat herkese yazar, neden 55 yıllık tarihimizde bir mülkü yok Giresunspor’un? Benzin istasyonu arsası, hastane yanındaki arsa vb yakın tarihteki talepler Giresunspor’a verilseydi bugün bunları konuşuyor olacak mıydık? Bu konuyu sadece mevcut yönetimi düşürmeye çalışan herkese söylüyorum, puan silme cezası önce size yazar!

YAPILANDIRILMALI

Giresunspor diğer kulüplere yapılan vergi ve SGK indirimi affı istemiyor, borcumuzu silin de demiyor, şimdilik tek talebimiz Giresunspor’un VERGİ ve SGK borçlarının ödenebilir bir şekilde yapılandırılması , teminat isteniyorsa bilinmesini isteriz ki Giresunlular Giresunspor’un teminatıdır!

BU LİGDE TUTMALIYIZ

Bu borç yapılandırılmaz ise sonucu söyleyeyim, uçurumdan aşağı sürüklenmeye başlarız, yolun sonu karanlık, bu ligde tutunamayız, şimdi destek zamanı” İfadelerini kullandı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.