Giresun Spor Gazete

Daha farklı olacak

Bu haftayı maç oynamadan geçiren Çotanaklar, milli aradan sonra kabuğunu kıracak

Daha farklı olacak
19 Eylül 2022 - 9:09

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon ikinci sezonunu geçiren Bitexen Giresunspor, bu haftayı maç oynamadan tamamlarken, yeni haftada da milli ara sebebiyle kamp yapmaya devam edecek.

Z RAPORU

Şu sıralar Kayseri’de kamp yapan Yeşil Beyazlılar, geride kalan 6 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Çotanaklar, sezona 3-2’lik Adana Demirspor mağlubiyetiyle başlarken, 2. haftada Galatasaray deplasmanında sahadan 1-0’lık galip ayrılmıştı.

Taraftarı önünde üçüncü hafta maçında Kasımpaşa’yı ağırlayan Bitexen Giresunspor, rakibini tek golle mağlup etmişti. 4. haftada Kayserispor’a 3-0, Konyaspor’a ise 1-0 kaybeden Yeşil Beyazlılar, son olarak da deplasmanda Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı.

Giresunspor 6 hafta boyunca 5 kez gol sevinci yaşarken, 8 kez de kalesinde gol gördü.

İŞTE KALAN MAÇLAR

Çotanaklar, ligin ilk yarısına kadar şu takımlarla karşılaşacak: Alanyaspor (D), Beşiktaş, Sivasspor (D), MKE Ankaragücü, Başakşehir (D), İstanbulspor, Fenerbahçe (D), Hatayspor, Gaziantep FK, Trabzonspor (D), Ümraniyespor ve Antalyaspor (D).

Yeşil Beyazlılar bu maçlarda toplayabildiği kadar puan toplayıp ligin ilk devresini ilk 6 içerisinde tamamlamayı hedefliyor.

TEMÜR; “YENİ BİR SAYFA…”

Giresunspor As Başkanı Gürkan Temür, lige verilen aradan sonra Giresunspor’da gerçek kimliğin gün yüzüne çıkacağını kaydetti.

Temür, Giresun Ekspres ve Öncü Spor Servisi’ne yaptığı açıklamada, “Yeni bir sayfa açacağız inşallah. Giresunspor Süper Lig’deki varlığını sürdürecek. İnşallah güzel bir sezon olacak. Güzel transferler yaptık. Bu ara da bizim için tarihi bir fırsat oldu. Bu arayı da iyi değerlendirerek yolumuza bakacağız. Maç maç düşünmeye, her maça ayrı konsantre olmaya devam edeceğiz. Kimsenin şüphesi ve kuşkusu olmasın.” İfadelerini kullandı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.