Giresun Spor Gazete

Giresunspor’un inadı inat

Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz, “Hedefimizden sapma yok. Giresun şehrinin markası Giresunspor öyle ya da böyle ligde kalacak. Herkesin duasına ve desteğine ihtiyacımız var.” Dedi.

Giresunspor’un inadı inat
16 Mayıs 2023 - 5:58

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Giresunspor’un basın sözcüsü Emrullah Ekiz, kalan maçlarda alacakları puanlarla ligde kalacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi.

Ekiz, yaptığı açıklamada, Giresunspor’un Karadeniz inadına sahip bir takım olduğunu ifade ederek, “Fenerbahçe maçındaki hırsımız ve güzel performansımız herkes tarafından takdir edildi. Giresunspor kalan maçların hepsinde puan alabilecek güçte. İnşallah Giresunspor’umuz Süper Lig’de de kalıcılığını gösterecek.” dedi.

Ekiz, daha önceki yaptığı açıklamalarda da “küme düşme” kelimesini kullanmadığını belirterek, “Öyle bir kuşkumuz ve korkumuz asla yok. İrfan hocamızla birlikte güzel bir hava yakaladık. Bu havayı lig sonuna kadar götürmeyi istiyoruz. Öyle ya da böyle Giresunspor’umuz alacak olduğu puanlarla ligde kalacak, herkes bundan emin olsun, kimsenin aklına herhangi bir soru işareti takılmasın. Biz bu sene Allah izin verirse Süper Lig’de kalacağız ve önümüzdeki sezon devam edeceğiz.” diye konuştu.

Ekiz, Gaziantep FK ve Hatayspor karşılaşmaları haricinde 3 maçları kaldığının altını çizerek, “Tek hedefimiz 3’te 3 yapmak. Baktığınız zaman bizleri çok sıkışık maçlar ve haftalar bekliyor. Önceliğimiz iç sahada puan kaybı yaşamamak ve üç puanı hanemize yazdırmak. Akabinde de dışarıda ne kadar puan alabilirsek hanemize ekleyip yolumuza devam etmek.” ifadelerini kullandı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.