Giresun Spor Gazete

Çotanaklar’dan teşekkür

Giresunspor’da görevlerinden ayrılan Ferhat Karademir, Gürkan Temür ve İbrahim İnaç, sosyal medyadan mesaj paylaştı. Giresunspor ise yöneticilere teşekkür mesajı yayınladı.

Çotanaklar’dan teşekkür
01 Aralık 2022 - 8:51

Giresunspor Basın Sözcüsü Ferhat Karademir, sosyal medya hesabından, “4 yıl boyunca başarılarla yürütmüş olduğumuz Giresunspor yöneticiliği görevimden, ilerde güzel hatırlayacağım hatıralar ve bana katkısı olan tecrübelerle bugün itibari ile ayrılmış bulunmaktayım. Arma uğruna mücadele eden, yönetim ve taraftarımız ile birlikteliğim devam edecektir. Seven, sevmeyen herkese teşekkür eder, Başkanımız Hakan Karaahmet öncülüğünde kalan ve yeni gelecek yönetim kurulu arkadaşlarıma görevlerinde başarılar ve kolaylıklar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Giresunspor’un yöneticisi İbrahim İnaç, “Gururla yaptığım Giresunspor Yönetim Kurulu Üyeliğinden bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Görev yaptığım 2.5 yıl boyunca bizlere her zaman liderlik yapan başkanım Hakan Karaahmet ve Yönetici Abilerime minnettar kalacağım. Giresunspor benim çocukluk sevdam her zaman kötü gününde de iyi gününde de yanında olmaya devam edeceğim hakkınızı helal edin saygılarımla.”

Giresunsporlu yönetici Gürkan Temür, “2.5 yıl boyunca gururla yaptığım Giresunspor yöneticiliği görevimden, bugün itibari ile ayrılmış bulunmaktayım. Başkanımız Hakan Karaahmet ve Yönetim kurulu arkadaşlarıma görevlerinde başarılar dilerim.”

Giresunspor’dan ise yapılan açıklamada, “Giresunspor ailesi olarak kulübümüz için yaptıkları çalışmalar ve gösterdikleri emeklerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.” denildi.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.