Giresun Spor Gazete

Giresunspor moral bozmuyor

Yeşil Beyazlılar’ın hocası Hakan Keleş, Hangi Kredi Ümraniyespor mağlubiyetinden ders çıkaracaklarını kaydederek, “Taraftarlarımızdan özür diliyorum. İnşallah önümüzdeki maçlarda bunu düzelteceğiz. Telafi edeceğiz. Bunu yapacak güçteyiz” dedi

Giresunspor moral bozmuyor
10 Ocak 2023 - 7:53

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Bitexen Giresunspor’un teknik direktörü Hakan Keleş, Hangi Kredi Ümraniyespor mağlubiyetini değerlendirerek, gelecek haftalar için önemli açıklamalarda bulundu.

“İçeride kazanmayı istiyorduk. Bizim için büyük bir avantaj olacaktı ama kaybettik, üzgünüz.” Diyen Keleş, maçta üstün olan tarafın kendileri olduğunu söyledi. Kazanmak için mücadele ettiklerini ifade eden Keleş, “İçeride kazanmayı istiyorduk. Bizim için büyük bir avantaj olacaktı ama kaybettik, üzgünüz. Oyuna bakacak olursak üstün olan taraftık. Rakibe çok fazla pozisyon vermedik. Biz de ilk yarıda çok fazla pozisyona giremedik. İkinci yarı geriye düştükten sonra pozisyonlarımız vardı. Bunları değerlendiremedik.” diye konuştu.

TELAFİ EDECEK GÜÇTEYİZ

Tribünleri dolduran taraftarlara da teşekkür eden Keleş, “Bu soğuk havaya rağmen tribünlere gelerek bizlere destek oldular. Onlara galibiyeti hediye etmek istiyorduk. Olmadı, üzgünüz. Taraftarlarımızdan özür diliyorum. İnşallah önümüzdeki maçlarda bunu düzelteceğiz. Telafi edeceğiz. Bunu yapacak güçteyiz.” İfadelerini kullandı.

MAĞLUBİYETLER UNUTULDU

Spor Toto süper Lig’de 19. Hafta maçında FRAPORT TAV Antalyaspor’a konuk olacaklarını kaydeden Keleş, “Şimdi önümüzde zorlu bir Antalya maçı var. Hedefimiz elbette ki bu maçta da galibiyet olacak. Elimizden geleni yapacağız. Hafta içerisinde eksiklerimizin üzerine giderek, bu maça odaklanacağız.” Şeklinde konuştu.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.