Giresun Spor Gazete

Çotanaklar kendi oyununu oynayacak

Konyaspor maçına galibiyet parolasıyla hazırlanan Çotanaklar’ın teknik direktörü Hakan Keleş, tek hedeflerinin son haftalardaki şanssızlığı kırıp, galibiyet serisi başlatmak olduğunu ifade etti

Çotanaklar kendi oyununu oynayacak
04 Mart 2023 - 7:36

Bitexen Giresunspor’un teknik direktörü Hakan Keleş,  hafta boyunca zorlu maça hazırlandıklarını kaydeden Keleş, Pazar günü de sahaya mutlak galibiyet için çıkacaklarını ifade etti.

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Keleş, “Konyaspor’un da kötü gidişatı var, onlar da kazanmak isteyecekler. Biz de kaybetmemek ve kazanmak adına elimizden geleni yapacağız. Bu zorlu süreçte bizim bir galibiyete, morale ihtiyacımız var. Konya’da kazanacağımızı, istediğimiz oyunla galip geleceğimizi düşünüyorum.” dedi.

Keleş, Giresunspor’un şehrin takımı olduğunu belirterek, “Yeni oluşumun olması tabii ki olumlu yansıdı. Tüm şehir Giresunspor’a sahip çıkması gerekiyor. Sadece yönetimle veya başkanımızla olacak şey değil, şehir olarak takıma sahip çıkmamız gerekiyor. Bu konuda biraz zorluklar çektik ama bundan sonra bu desteği gördüğümüz zaman, oyuncularla beraber moral ve motivasyonumuzu yükselttiğimizde çok iyi işler olacağını düşünüyorum. Giresunspor bu şehrin en büyük markası.” diye konuştu.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.