Giresun Spor Gazete

Birinci: Takıma destek çıkılmalıdır

Teknik Direktörleri Mehmet Birinci, “Giresunspor’un 1. Lig’de yer alan bir takım olduğu unutulmamalıdır” dedi.

Birinci: Takıma destek çıkılmalıdır
06 Kasım 2023 - 7:37

Teknik Direktörleri Mehmet Birinci, düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Birinci, sözlerine Giresunspor’da daha önce uzun süre çalıştığını ve burayı evi gibi hissettiğini ifade ederek başladı. Kulübün zor günler geçirdiğini ve taraftarların kulübü desteklemeleri gerektiğini vurguladı.

Transfer tahtasının kapalı olmasını ve kulübün büyük bir borcu olduğunu hatırlatan Birinci, “Yaş ortalamamız 21, 1. Lig’de böyle genç bir takımın mücadele etmesi gerçekten zor. Ancak bu oyuncular bizim oyuncularımız ve onlarla başarılı olmayı umuyoruz. Zaten başka alternatifimiz de yok. Transfer tahtamız kapalı, bu gençlere destek olmalıyız. Ligde kalmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda elenmeleriyle ilgili de kısa bir değerlendirme yapan Birinci, her iki kulvarda da mücadele edecek bir kadroya sahip olmadıklarını belirtti. Ancak rakiplerini elemek istediklerini söyledi ancak bunun başarılı olamadıklarını dile getirdi.

Maddi konularda transfer tahtasının açılabilmesinin yönetimin yetkisinde olduğunu belirten deneyimli teknik adam, önceki teknik direktör Mustafa Kaplan’a teşekkür etti ve Kaplan’ın fiziksel olarak iyi bir takım bıraktığını belirtti.

Oyuncuların performansıyla ilgili gelen sorulara da cevap veren Birinci, tüm oyuncularıyla bireysel görüşmeler yaptığını ve her oyuncunun performansında düşüşler yaşanabileceğini ancak bunların düzeleceğini ifade etti.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.