Giresun Spor Gazete

Çok büyüksün Giresunspor

Beşiktaş maçı dolayısıyla şehre 5 bin misafir gelmesi bekleniyor. Hem esnaf bayram edecek hem de şehrin marka değeri tüm ulusal medyada dolu dolu reklam  olacak.

Çok büyüksün Giresunspor
05 Ekim 2022 - 6:34

Spor Toto Süper Lig’de Pazar günü Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek Bitexen Giresunspor şehre katkı sağlamaya devam ediyor. Beşiktaş tarafı Giresun’a gelecek ve kalacak. Misafir tribünü tam kapasiteyle dolacak. Ulusal ajanslar da maçı takip etmek için şehrimize gelecek.

Bu şehrin tek gerçeği Giresunspor… Ne taraftarlar ne de ulusal ajanslar Giresun’da kalmaya yer bulamıyor. Yaklaşık 5 bin kişinin Cumartesi günü şehre gelmesi bekleniyor.

Öte yandan esnaf da bayram edecek. Bu organizasyonun şehre katkısı da büyük olacak. Bu sebeple Giresunspor’un önemini daha çok anlamalı ve takımımıza daha çok destek vermemiz gerekiyor.

GÖNÜL VERMİŞ TARAFTARLARIMIZI DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUZ

Bilet fiyatlarına da değinen Basın Sözcüsü Ferhat Karademir, “Bir önceki sezon taraftarlarımızın bilet fiyatları sebebiyle yaşamış olduğu mağduriyetin önüne geçebilmek için bu sene taban bilet fiyatı açıkladık. Hiçbir kalıcı gelir kaynağı ve desteği olmayan, belki de Süper Lig’in en uygun biletini sunan, şehrimizin en büyük marka değeri, gurur kaynağımız Giresunspor’umuzu ülkenin en üst ligine çıkartarak en iyi şekilde temsil ediyoruz. Bugün ve bundan sonraki süreçte ise şehrimizin dinamiklerini bu takıma gönül vermiş taraftarlarımıza destek olmaya davet ediyoruz.” diye konuştu.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.