Giresun Spor Gazete

Güncel Giresun Haberleri GİRESUN IŞIK GAZETESİ'nde takip edilir.

Hayal etmiştik, her sezon gerçek oluyor!

Bundan iki sezon önce Giresunspor ile Fenerbahçe’yi yan yana getiremiyorduk, şimdi ise Şükrü Saracoğlu’nda Fenerbahçe’ye konuk olacağız

Hayal etmiştik, her sezon gerçek oluyor!
10 Kasım 2022 - 9:04

Süper Lig’de şehrimizi ikinci kez temsil eden Bitexen Giresunspor, Cumartesi günü son haftalarda istikrarlı sonuçlar alan Jorge Jesus’lu Fenerbahçe’ye konuk olacak. Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadele saat 17.00’da başlayacak mücadelede Yeşil Beyazlılar sahaya ine galibiyet için çıkacak.

Bu maçla ilgili düşüncelerini paylaşan Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, bu maçın kendileri için önemli olduğunu dile getirdi.

Keleş, “İstanbul’da Beşiktaş ve Galatasaray karşı galibiyetlerimiz var. Fenerbahçe’den ise geçen sezon puan alamadık. Hedefimiz tabii ki puan veya puanlar alabilmek. Bu sene Fenerbahçe çok daha güçlü kadro kurdu. İçeride inanılmaz seyirci baskısıyla oynuyorlar. Bizim için çok zor bir maç olacak. Ancak kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Zor ama bizim böyle bir galibiyete ihtiyacımız var.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Giresun şehri yine hayal ettiği ama gerçek olduğu bir tarihle baş başa geliyor. Bitexen Giresunspor, Fenerbahçe ile Süper Lig maçında karşı karşıya geliyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.