Giresun Spor Gazete

Cantürk Ortaokulu Takımının başarısı takdir topladı

18 Mayıs 2023 - 9:01
Cantürk Ortaokulu Takımının başarısı takdir topladı

Sinop ilinde yapılan Küçük Kızlar Voleybol Türkiye Turnuvasında Şehit Sezgin Burak CANTÜRK Ortaokulu Takımı tüm maçları yenilgisiz alarak grup lideri  olmayı başardı.

Grup lideri olan Şehit Sezgin Burak Cantürk Ortaokulu Takımı Türkiye Yarı final maçlarında ilimizi, ilçemizi temsil etmeye hak kazandı.

Şehit Sezgin Burak Cantürk Ortaokulu Takım Sinop’ta oynadığı Maçlarda: Karabük Özel Final Okullarını 2 0, İstanbul Bil-Fen Kolejini 2 0, Kastamonu 23 Ağustos Ortaokulu 2- 0 alarak grup liderliğini yenilgisiz aldı.

Okul Müdürü Fatih Aygül, “Önümüzdeki hafta Türkiye Yarı finalleri için Erzincan’da yapılacak olan müsabakalar   Giresun’u Espiye’yi ve okulumuzu temsil edeceğiz” dedi.

Aygül, Okul takımımız Sinop ilinde düzenlenen Bölge müsabakalarında grubunda lider olarak Türkiye Yarı finallerinde hem ilimizi hem ilçemizi hem de okulumuzu temsil edecektir. Bu süreçte Başta antrenörüm Serdar Turan’a ve takımımıza, bizlere maddi ve manevi desteklerini veren Espiye Belediye Başkanımız  Mustafa Karadere’ye, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Öztürk ‘e, Sistem Mutfak ve Mobilya Sahibi Muammer Künbül’e ve Okulumuz Şehit Sezgin Burak CANTÜRK ailesine sonsuz şükranlarımı sunuyorum “dedi.

(FİKRET BIYIK)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.