Giresun Spor Gazete

Başkanvekili Gürkan Temür: Sıkıntısız atlatmak istiyoruz

Giresunspor Başkanvekili Gürkan Temür, kalan üç maç öncesi önemli açıklamalarda bulundu

Başkanvekili Gürkan Temür: Sıkıntısız atlatmak istiyoruz
22 Mayıs 2023 - 7:52

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor’un Başkanvekili Gürkan Temür, kalan üç maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Temür, “Çabalıyoruz, çalışıyoruz, elimizden geleni yapıyoruz. Giresunspor bu sezon zor bir periyottan geçti. İnşallah hepsini atlatacağız. İnşallah Giresunspor, kalan üç maçı da kazanarak yoluna bakacaktır, sevenlerini sevindirecektir. Tüm çabamız bunun için. Tüm isteğimiz ve hedefimiz ligi sıkıntısız bir şekilde atlatmak.” dedi.

Zorlu maçlara çıkacaklarını kaydeden Temür, “Bulunduğumuz konumla alakalı Fenerbahçe maçındaki beraberlik bizi önümüzdeki sürece hazırladı. Bizim açımızdan baktığınızda o maçı kazanabilirdik de. O maçta bir puanımızı aldık ama diğer müsabakalara da konsantre olmamız gerekiyor. Şuan takımdaki moral ve motivasyon yerinde. İnşallah Giresunspor çıkış yakacak ve ligi üst sıralarda tamamlayacak.” diye konuştu.

Herkesi ‘Hedef 2828 Yeni Üye’ kampanyasına davet eden Temür, “Giresunspor kalıcı gelir elde etme konusunda böyle bir projeyi ortaya koydu. Başkanımız da yönetim de bu konuda ciddi çalışıyor. Herkesin bu konuda desteğine ihtiyacımız var. Giresunspor bu şehrin en büyük markası. Herkesin sahip çıkması gerekiyor.” İfadelerini kullandı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.