Giresun Spor Gazete

Başka Giresunspor yok

Süper Lig temsilcimiz Bitexen Giresunspor, 18. Haftayı 19 puanla 13. sırada tamamladı. Yeşil Beyazlılar, şehri Süper Lig’de senelerce temsil etmekte kararlı ancak bu da verilecek desteklerle olacak

Başka Giresunspor yok
11 Ocak 2023 - 7:40

Spor Toto Süper Lig’de orta sıralara yükselme mücadelesi veren Bitexen Giresunspor, yeni haftayla birlikte yeniden yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyor. Yeşil Beyazlılar, konuğu olacağı Antalyaspor’u yenerek Süper Lig’de yeni bir sayfa açmayı hedefliyor.

Giresunspor’da Kulüp Yöneticisi Ercan Ayhan, tek hedeflerinin bu sezon ligi en iyi yerde bitirmek olduğunu kaydetti. Ayhan, “Giresunspor her zaman bu ligde mücadele etmelidir. Bu da şehrimizin tanıtımına katkı sağlayacaktır. İnşallah el ele bu takımı bu ligde tutacağız. Çünkü Giresun’un Giresunspor’a ihtiyacı var.” dedi.

BAŞKA GİRESUNSPOR YOK

Süper Lig temsilcimiz Bitexen Giresunspor, 18. Haftayı 19 puanla 13. sırada tamamladı. Yeşil Beyazlılar, şehri Süper Lig’de senelerce temsil etmekte kararlı ancak bu da verilecek desteklerle olacak. Giresunspor bu şehri tüm televizyon kanallarında tanıtıyor. Yaylaları doğal güzellikleri milyonlarca kişiye tanıtılmasını sağlıyor. Giresunspor’un farkı ise bu.

O yüzden diyoruz ki Giresunspor’a destek olalım ve destek çıkalım.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.