Giresun Spor Gazete

Ayak Tenisi Turnuvası’nda şampiyonlar belli oldu

Şampiyonluk ödülleri SMA hastası Galip Bebeğe

Ayak Tenisi Turnuvası’nda şampiyonlar belli oldu
14 Eylül 2023 - 22:15

Giresun Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez Futbol Duayeni Aziz Ergun adına Atapark’ta düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvası heyecan dolu final maçlarıyla tamamlandı.

14 farklı takımdan 70 sporcunun katılımıyla bir hafta boyunca devam eden turnuva sonrası Geldiler Takımı şampiyon, Meydan Çayevi takımı ikinci, Babalar Team takımı ise üçüncü oldu. Turnuvanın sonunda dereceye giren takımlar ise kazandıkları para ödüllerini SMA Hastası Galip Atlas bebeğe bağışladı.

Turnuvanın final müsabakalarını izleyen Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun’da Yaz Başka Güzel etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdikleri turnuvaların şehre heyecan kattığını belirterek, “Turnuvaya ilgi gösteren ve destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Sporu sevenlerin bir araya gelmesi, heyecanın artması çok güzel. Önemli olan fair-play ruhu. O ruhu da tüm turnuvalarımızda yaşıyoruz. Şampiyon olan takımımızı tebrik ediyorum. Bu şehri, bu şehrin güzel yürekli insanlarını çok seviyoruz. Dereceye giren takımlarımızın şampiyonluk ödüllerini SMA Hastası Galip Atlas bebeğimize bağışlayan takımlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Giresun Belediyesi Spor Birimi Sorumlusu Alaattin Hafızoğlu ise, Giresun’un futbol tarihine iz bırakmış, teknik direktör Aziz Ergun adına düzenlenen turnuvanın centilmence geçtiğini belirterek, turnuvaya destek olan ve bu heyecana ortak olan herkese teşekkür etti.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.