1926 Bulancakspor’da şampiyonluk kadrosu çözüldü

PGL’de yeni sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan 1926 Bulancakspor, sezonun başlamasına kısa süre kala maddi sıkıntılarla karşı karşıya kaldı. Beklenen sponsorluk ve desteklerin gelmemesi, kurulan iddialı kadronun dağılmasına neden oldu.

1926 Bulancakspor’da şampiyonluk kadrosu çözüldü
Yayınlama: 09.09.2026
0
A+
A-

1926 Bulancakspor’da sezon öncesinde anlaşmaya varılarak Bulancak’a getirilen çok sayıda futbolcunun takımdan ayrıldığı öğrenildi.

Futbolcuların, kendilerine belirtilen tarihlerde ödemelerin yapılmaması üzerine başka kulüplerle görüşmeye başladıkları ve bazı isimlerin takımdan ayrıldığı belirtildi.

Yönetim, yeni sezon öncesinde şampiyonluk hedefi doğrultusunda güçlü bir kadro oluşturmak için çok sayıda futbolcuyla anlaşma sağlamıştı. Ancak yapılacağı belirtilen sponsorlukların ve maddi desteklerin beklenen seviyeye ulaşmaması kulübü zor durumda bıraktı.

ALPARSLAN: BEKLEDİĞİMİZ DESTEĞİ BULAMADIK

1926 Bulancakspor Başkanı Fatih Alparslan, güçlü bir kadro kurabilmek için sezon öncesinde önemli anlaşmalar yaptıklarını ancak beklenen maddi desteğin sağlanamadığını söyledi.

Alparslan, yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle futbolculara verilen ödeme sözlerinin zamanında yerine getirilemediğini ifade etti.

Özellikle kentteki siyasilerden ve iş insanlarından daha fazla destek beklediklerini dile getiren Alparslan, mali sorunların ardından anlaşma yapılan bazı futbolcuların başka kulüplere yöneldiğini belirtti.

BULANCAK’A DESTEK ÇAĞRISI

Sezonun başlamasına sayılı günler kala kritik bir süreçten geçen 1926 Bulancakspor’da yönetim, yeniden güçlü bir kadro oluşturabilmek için kaynak arayışını sürdürüyor.

Başkan Fatih Alparslan, 1926 Bulancakspor’un yalnızca mevcut yönetimin değil bütün Bulancak’ın ortak değeri olduğunu vurgulayarak siyasilere, iş insanlarına ve ilçe halkına destek çağrısında bulundu.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.