Giresun Spor Gazete

Asıl savaş pazartesi günü

Çotanaklar, Pazartesi günü Çotanak Stadı’nda Yukatel Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Tarih sizi o gün hiç unutmayacak. Bu şehrin tek değeri varsa, herkes Pazartesi günü Çotanak Stadı’nda olmak zorunda…!

Asıl savaş pazartesi günü
03 Şubat 2023 - 7:03

Spor Toto Süper Lig’de 23. Haftanın kapanış maçında Bitexen Giresunspor, Yukatel Kayserispor’u konuk edecek. 6 Şubat 2023 Pazartesi akşamı oynanacak mücadele Çotanak Spor Kompleksi’nde saat 20.00’de başlayacak. Ligin ilk yarısında Kayseri’de oynanan maçı Kayserispor her iki yarıda attığı gollerle 3-0 kazanmıştı.

Bu mücadeleyi hep birlikte vermeliyiz. Çünkü Giresunspor bu şehrin tek değeri. Bu reklam aracını elimizde tutup, Süper Lig’de uzun seneler kalmasını sağlamalıyız.

Ne yapıp edip, Pazartesi günü tüm imkanları da seferber ederek tribünleri doldurmalıyız. Nasıl Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarında dolduruyorsak…

GİRESUNSPOR’U SEVİN

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, Olağanüstü Genel Kurul’da da net ifadeler kullanmıştı.

Başkan Karaahmet, “Giresun şehri ekonomisi düşük bir şehir, Giresunspor ise ligin en düşük bütçeli takımı durumu da. Ligi dizayn etmek ve ayağımıza çelme takmak için plan yapanlar var. Artık destek bekliyorum demek istemiyorum, sadece şunu söylemeliyim ki bu takımı sevin! Giresunspor ile birlikte hepimizin bir zamanlar televizyondan izlediği oyuncuları şehrimizde görüyoruz. 10 kişiyle kendimizden büyük bir takıma karşı mücadele verdik. Bu ve buna benzer pek çok mücadeleyi yaşadık ve birlikte çok kez mutlu olduk. Giresunspor Kulübü, kesinlikle ego ve kapris yeri değildir! Giresunspor için ihtiyaç halinde gerekirse düşmanıma dahi giderim ama Giresunspor üzerinden hesaplaşma görülmesini asla doğru bulmuyorum. Üzülerek belirtiyorum ki bazı şeyler gittikten sonra daha iyi anlaşılacak. Maalesef biz Süper Lig’e çıktık ama orda bile mutlu olamadık. Giresunspor’u kim yönetiyorsa arkasında duralım. İki buçuk yılda başıma gelmeyen kalmadı. Ben Giresun’da yeni savaşmıyorum. Korkmuyorum. Ben düşersem her şey düşer. Biz Giresunspor için o kadar maddi ve manevi riskler aldık ki! Hangi yönetici Giresunspor’a bir kuruşunu verdi.” İfadelerini kullanmıştı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.