Giresun Spor Gazete

Teknik Direktör Kaplan: Hedef 15 ya da 20 puan

Bitexen Giresunspor’da teknik direktör Mustafa Kaplan, Manisa Futbol Kulübü maçı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kaplan, ilk yarı hedeflerinin de açıkladı!

Teknik Direktör Kaplan: Hedef 15 ya da 20 puan
14 Eylül 2023 - 22:15

Trendyol 1. Lig’de alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Bitexen Giresunspor’da teknik direktör Mustafa Kaplan, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak geleceğe dönük mesajlar verdi.

SÜER LİG TAKIMLARI GENÇLERİMİZİ İZLİYOR

Şuan Süper Lig takımlarının Giresunspor futbolcuları üzerinde izleme yaptığını kaydeden Kaplan, “Özellikle ilk 11 oynayan 5 futbolcumuza, Süper Lig takımlarından yoklamalar başladı. 3-4 genç futbolcu arkadaşımızdan ben çok ümitliyim. Çok iyi yerlerde olacaklar, şimdilik isim vermeyelim ama gençlerimize güvenimiz tam.” dedi.

BEN ONLARA GÜVENİYORUM

Kaplan, “Ben oyuncularıma güveniyorum, Manisa karşısında sahamızdan puan ya da puanlar alarak ayrılmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullanarak fikstür belli olduktan sonra ilk 5 haftada 5-6 puan hedeflerinin olduğunu dile getirdi.

PLANIMIZ DA HESABIMIZ DA BELLİ

“Şuan 3 puandayız ve beşince hafta maçında Manisa ile maçımız var. Hedefimizi tutturabiliriz” diyen Kaplan, genç ve dinamik bir takım olduklarını ifade ederek, “Onurlu bir şekilde mücadele eden ve savaşan, girdiği pozisyonları da olan bir takım olarak mücadele ediyoruz. Manisa takımının bu sene büyük hedefi var, iyi bir kadro kurdu. Ligin üzerinde yaptığı transferlerle lige giriş yaptı ve 10 puan yaptı. Bizim de iyi bir direncimiz ve pas oyunumuz var. Tek sıkıntımız üçüncü bölge. Bu bölgede biraz top tutabilsek belki farklı şeyler yapacağız. İnşallah bunu da Manisa maçında yapacağız. Ben oyuncularıma güveniyorum, kendi sahamızdan puan ya da puanlar alarak ayrılmayı hedefliyoruz.” İfadelerini kullandı.

GENÇLİĞİMİZE VE DİNAMİKLİĞİMİZE GÜVENİYORUZ

İlk yarıyı 15-20 puan aralığında bir puanla bitirmeyi istediklerini kaydeden Kaplan, “15-20 puan aralığında ilk yarıyı bitirmeyi hedefliyoruz. Gençliğimize ve dinamikliğimize güveniyoruz. Transfer yasağımız kalktığında da daha iyi yerlere geleceğiz. Ara transfer döneminde kadromuza katacağımız oyuncuların yüzde 70’ini de belirledik” ifadelerini kullandı.

SAKAT OYUNCULARIN TEDAVİLERİ SÜRÜYOR

Kaplan, takımda bazı oyuncularda darbeye bağlı sakatlıkların olduğunu onları da maçlara hazır hale getirmeye çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.