Giresun Spor Gazete

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Artık Trendyol 1. lig!

Türkiye Futbol Federasyonu ile Trendyol, Türk futbolu adına tarihi bir iş birliğine imza attı. Türkiye’nin en önemli markalarından Trendyol, 2023-2024 sezonu Süper Lig ve 1. Lig isim sponsoru oldu.

Artık Trendyol 1. lig!
13 Temmuz 2023 - 7:32

TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, Kulüpler Birliği Başkan Vekili Süleyman Hurma ile 1. Lig Kulüpler Birliği Başkanı Murat Özkaya katıldı.

TFF 1. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Stratejik Planlama, Yeni Proje Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Burkay, 2. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, İdari İşler ve 1. Lig’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Orhan, Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Sponsorluklar ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Alkın Kalkavan, Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, FIFA, UEFA İlişkileri ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eröğüt,  Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Akademi ve Altyapı Projelerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Agah Ruşen Çetin ve TFF Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Cengiz Erdem de törende hazır bulundu.

BÜYÜKEKŞİ: “SÜPER LİG VE 1. LİG TARİHİNİN EN BÜYÜK SPONSORLUK ANLAŞMASINA İMZA ATMIŞ OLMAKTAN BÜYÜK BİR MUTLULUK DUYUYORUZ”

Mehmet Büyükekşi imza töreninde yaptığı konuşmada,  tarihi bir iş birliğini duyurmaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşadığını belirterek, “Ülkemizin en güçlü ve hızlı büyüyen markalarından biri olan Trendyol, hem Süper Ligimizin hem de 1. Ligimizin isim sponsoru oluyor. Bugün sizlerin huzurunda, Süper Lig ve 1. Lig tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atmış olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Süper Ligimiz 11 Ağustos’ta 66. sezonuna merhaba diyecek. Ve 2023-2024 sezonunda “Trendyol Süper Lig” adıyla oynanacak. Yine aynı şekilde 1. Ligimiz de “Trendyol 1. Lig” adıyla oynanacak. Ve liglerimize değer katacak.” dedi.

“TRENDYOL BU ANLAŞMAYLA TÜRK FUTBOLUNA VE TÜRK FUTBOL AİLESİNE GÜÇ VERMEYE DEVAM EDİYOR”

Trendyol’un büyük futbol ailesinin büyük bir destekçisi olduğunu kaydeden Büyükekşi, “Trendyol, Kadın ve Erkek A Milli Takımlarımız ile eMilli Takımımızın da resmi sponsoru. Ayrıca, 6 Şubat’ta yaşadığımız deprem felaketinin ardından başlattığımız Omuz Omuza kampanyamızın da en büyük destekçilerinden biri oldu. Sadece bununla kalmadı. Deprem felaketi nedeniyle ligden çekilmek zorunda kalan Atakaş Hatayspor’a ve Gaziantep Futbol Kulübüne, yani 2 büyük gastronomi şehirlerimizin takımlarına Trendyol yemek olarak sponsor oldular. Ve büyük bir destek verdiler. Bugün bu anlaşmayla da Türk futboluna ve bu güzel aileye güç vermeye devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

“Bu iş birliğimizin Türk futbolu ve liglerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum”

Trendyol ile iş birliklerinin farklı alanlarda da devam edeceğini kaydeden Mehmet Büyükekşi, “Bu sene faaliyete geçireceğimiz web3 tabanlı spor portalımız süperlig.com içerisinde de satış ve yeni nesil dijital oyunlaştırmalar ile iş birliğimizi derinleştirecek. Bu sayede futbolu çok daha geniş kitlelere taşıyacağız. Sözlerime burada son verirken, Trendyol Grubu ile iş birliğimizin Türk futbolu ve liglerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. TFF, tüm Süper Lig ve 1. Lig kulüplerimiz adına Trendyol Grubu Başkanı Sayın Çağlayan Çetin ve tüm ekibine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.