Giresun Spor Gazete

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Antrenörlere fırsat!

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü’nün antrenör eğitim programlarına eklemek için uzun süredir yoğun çaba harcadığı UEFA C Antrenör Eğitim Programı’nın 2. aşaması İstanbul’da başladı.

Antrenörlere fırsat!
21 Kasım 2023 - 7:24

UEFA Eğitim Sorumlusu Les Howie’nin gözetmen olarak katıldığı ilk aşama programda aday antrenörlere; Grassroots Antrenörlüğü ve Futbol Liderliği, Yaş Gruplarına Göre Etkinlik Planlaması, Hareket Eğitimi, Öğrenme ve Öğretim Yöntemleri, Teknik, Beceri ve Dar Alan Oyunları konu başlıklarında eğitimler verilmişti.

Temmuz ayında gerçekleştirilen ilk aşama sonrası ara süreçte staj çalışmaları ile antrenörlük becerilerini geliştiren aday antrenörler, zoom toplantıları ile çalışmalarını antrenör eğitimcileri ile paylaştı. İkinci etap eğitimlerinde Fonksiyonel, Dar alan Oyunları, Oyunun Bölümleri, 11v11 saha çalışmalarının yanı sıra “Antrenman Kavramı ve Yüklenme Prensipleri”, “Yaş Gruplarına göre Antrenman Planlaması”, “Maç günü Planlaması”  ve “İletişim” konuları aday antrenörler tarafından antrenör eğitimcileri gözetiminde interaktif olarak ele alınacak.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.