Giresun Spor Gazete

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Daima ve inadına CUMHURİYET

Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından temelleri atılan ve 29 Ekim 1923’de kurulan Türkiye Cumhuriyeti tam 100 yaşında.

Daima ve inadına CUMHURİYET
30 Ekim 2023 - 6:12

Bir asrı geride bırakmasına rağmen ilk günkü gibi genç, cumhuriyetimiz ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Giresun’da coşkuyla kutlandı.

TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıl dönemi münasebetiyle Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti’nin ev sahipliğinde Tebrikat Töreni düzenlendi.

Giresun Valiliği binası, bayraklarla süslenirken, vatandaşlar bu özel günde Valilik önünde toplandı. Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti, sabah saatlerinden itibaren gelen tebrikleri kabul etmek için makamında hazır bulundu. İl protokolü, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve öğrenciler de tebriklerini iletmek üzere Valiliğe akın etti.

Dün sabah Valilik Makamında düzenlenen kabul töreninde Vali Mehmet Fatih Serdengeçti; Giresun Milletvekilleri Prof. Dr. Nazım Elmas ve Ali Temür ile Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu başta olmak üzere il protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri ve vatandaşların tebriklerini kabul etti.

Vali Serdengeçti, Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl dönümünde tüm vatandaşları tebrik ederek, Türkiye Cumhuriyeti’nin daha nice yüzyıllar boyunca güçlenerek devam etmesini diledi.

VALİ KONAĞI ÖNÜNDE TÖREN

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu ise hükümet konağı bahçesinde yaşandı. Cumhuriyet coşkusunun taçlandırıldığı kutlama programında Vali Serdengeçti’nin mülkü ve askeri erkan ile öğrencilerin bayramını kutlaması ile başladı.

Öğrenciler tarafından okunan şiirler ve halk oyunları gösterinin ardından Giresunlulara seslenen Vali Serdengeçti, “Şanlı cumhuriyetimiz ebediyen payidar olsun. Bu kutlu güne ulaşmanın haklı gurur ve heyecanını yaşayan geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımız, gençlerimiz ve çok değerli Giresunlu hemşehrilerimizle bir ve beraber olmanın coşkusunu paylaşıyoruz” dedi. Cumhuriyet Bayramı coşkusu şanlı Türk ordusu, kahraman polis teşkilatı mensupları başta olmak üzere kurum, kuruluş ve öğrencilerin muhteşem geçit töreniyle sona erdi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.