Giresun Spor Gazete

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Antrenörler eğitimde!

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü’nün antrenör eğitim programlarına eklemek için uzun süredir yoğun çaba harcadığı UEFA C Antrenör Eğitim Programı’nın 1. aşaması İstanbul’da başladı.

Antrenörler eğitimde!
08 Temmuz 2023 - 6:28

UEFA Eğitim Sorumlusu Les Howie’nin gözetmen olarak katıldığı programda; Grassroots Antrenörlüğü ve Futbol Liderliği, Yaş Gruplarına Göre Etkinlik Planlaması, Hareket Eğitimi, Öğrenme ve Öğretim Yöntemleri, Teknik, Beceri ve Dar Alan Oyunları konu başlıklarında eğitimler gerçekleştiriliyor.

FGD Teknik Koordinatörü Dr. Erden Müçteba Or, UEFA C Sorumlusu ve Antrenör Eğitimcisi Emrah Aykurt, Antrenör Eğitimcileri Nur Mustafa Gülen ve Emre Aydemir, U17 Kız Milli Takım Teknik Direktörü Nazlı Ceylan Demirbağ, Kadın Milli Takımlar Kaleci Antrenörü Bilgesu Aydın ile Selver Say programda görev alıyor.

Programı bizzat yöneten TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, “UEFA yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde eğitim programlarımıza UEFA C antrenör lisansını kazandırmak adına ilk eğitimimizi İstanbul’da başlattık. Eğitimi başarıyla gerçekleştireceğimize inanıyorum.” şeklinde konuştu.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.