Giresun Spor Gazete

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Şenol Güneş’ten Giresunspor için dikkat kesiliyor!

Beşiktaş’ın hocası, “Giresunspor savaşan, koşan bir takım. Fenerbahçe maçını unutup bu maça odaklanamazsak hayal kırıklığı yaşayabiliriz. dedi.

Şenol Güneş’ten Giresunspor için dikkat kesiliyor!
07 Nisan 2023 - 8:37

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenman sırasında bir araya geldiği basın mensuplarına takımın durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Güneş’in açıklamalarından satırbaşları şöyle: Şimdi önümüzde Bitexen Giresunspor maçı var. O maçı da kazanmak istiyoruz. Tayyip’in sakatlığına çok üzüldük. Welinton cezalı, Dele’nin sakatlığı devam ediyor. Geçmişi değiştiremeyiz ama gelecek maçlarda çok şey kazanabiliriz. Takımın morali ve heyecanı iyi. Kazansak da kaybetsek sorunlar var, biz de çözümler üretmek için çalışıyoruz. Büyük bir camiaya karşı deplasmanda kazanmak güzel bir şey. Rakibin kötü oynaması kötü olduklarını göstermez. Giresunspor savaşan, koşan bir takım. Fenerbahçe maçını unutup bu maça odaklanamazsak hayal kırıklığı yaşayabiliriz. Alanı daraltıp iyi oynadığımızda işimiz kolaylaşıyor. Büyük takımsan büyük oynayacaksın, koşacaksın. Savunmayı birlikte ve önde yapacaksın. Hatalarımız var. Hataları düzeltince daha büyük ve kaliteli takım oluruz, sonuçlar da kolay gelir.” diye konuştu.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.