Giresun Spor Gazete

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Alucra Gençlik Merkezine, Çamoluk Spor Salonuna kavuşuyor

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan, Çamoluk ve Alucra ilçelerinde yapımı devam eden spor tesisi yatırımlarını yerinde inceledi.

Alucra Gençlik Merkezine, Çamoluk Spor Salonuna kavuşuyor
10 Kasım 2022 - 9:04

Müdür Çalgan, Şube Müdürleri Muzaffer Ergün ve Nasif Kılıç, Alucra’da yapımı devam eden Gençlik Merkezi ile il müdürlüğüne tahsis edilen ve bakım onarımı yapılması planlanan yurt binasında incelemelerde bulunarak İlçe Müdürü Murat Akın’dan bilgi aldı. Kamu kaynaklarının verimli kullanılması kapsamında bakım onarımı yapılması planlanan yurt binasının 2023-2024 eğitim öğretim döneminde gençlerin kullanımına sunulacağını ayrıca yapımı devam eden Alucra Gençlik Merkezi işinin % 60 seviyelerine ulaştığını ve yıl sonuna kadar tamamlamayı planladıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan, gençleri yetiştirmek, teşvik etmek, desteklemek ve önünü açmak adına her imkanı seferber edeceklerini vurguladı. Çalgan, Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle ihtiyaç ve gereken neyse yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

“DEVLETİMİZİN TÜM İMKANLARI GENÇLERİMİZİN İÇİN”

Müdür Çalgan Çamoluk ilçesinde ise Kaymakam Furkan Berber ile ilçe spor tesislerinde incelemelerde bulundu. Çalgan, yapımı devam eden Çamoluk İlçe Spor Salonu işinin % 75 seviyelerine ulaştığını ve yılsonuna kadar tamamlamayı planladıklarını ifade ederek, “Bu güzel ilçemizin gücüne güç katmak, bu anlamda gençlere umut vermek, bu umudu büyütmek adına buradayız. İmkanlarımızı başta bu ilçenin gençleri olmak üzere ilçe halkımız için seferber etmeye, 7/24 gençlerimizin emrine sunmaya devam edeceğiz. Devletimizin Tüm İmkanları Gençlerimizin İçin” dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.