Giresun Spor Gazete

Alperen Şengün NBA’de şova devam ediyor

20 Ocak 2023 - 6:04
Alperen Şengün NBA’de şova devam ediyor

Amerikan Basketbol Ligi’nde (NBA) Houston Rockets, Jalen Green ile milli oyuncu Alperen Şengün’ün üstün performanslarına rağmen Charlotte Hornets’a 122-117 yenildi.

NBA’e 9 karşılaşmayla devam edildi. Doğu Konferansı temsilcisi Hornets, bu sezonki 12. galibiyetine, çekişmeli bir mücadelenin ardından deplasmanda Rockets’ı 5 sayı farkla yenerek ulaştı.

Hornets’te Terry Rozier 26 sayı ve 6 asist, Mason Plumlee 17 sayı ve 9 ribaunt, Mark Williams 17 sayı ve 6 ribaunt, P.J. Washington 16 sayı ve 8 ribaunt, sol ayak bileğinden sakatlanarak üçüncü çeyrekte oyundan çıkmak zorunda kalan LaMelo Ball 13 sayı, Jalen McDaniels 12 sayı ve 5 top çalmayla mücadele etti.

Mağlubiyet serisi 12 maça çıkan Rockets’ta, Green 41 sayıyla kariyer rekorunu egale ederken, 7 asist ve 5 ribauntla oynadı.

Los Angeles Lakers karşısındaki 33 sayılık performansıyla kariyer rekoru kıran Alperen ise yüksek formunu, bu maça da yansıttı. Milli oyuncu, ilk 5’te başlayarak 39 dakika 12 saniye süre aldığı mücadeleyi 24 sayı, 5’i hücum olmak üzere 12 ribaunt, 6 asist, 2 top çalma ve 1 blokla “double-double” yaparak tamamladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.