Giresun Spor Gazete

Alperen Şengün gurur kaynağımız

14 Aralık 2023 - 8:32
Alperen Şengün gurur kaynağımız

Batı Konferansı temsilcileri arasındaki mücadelede, Rockets formasını giyen Alperen Şengün, etkileyici performansıyla dikkat çekti ve takımını, Cedi Osman’ın formasını taşıyan Spurs karşısında galibiyete taşıdı.

Sezonun 11. galibiyetini elde eden Rockets’ta Tari Eason 18 sayı ve 14 ribaunt, Fred VanVleet 16 sayı, 6 ribaunt, 5 asist, Alperen Şengün 15 sayı, 9 ribaunt, 4 asist ve 2 top çalma, Jeff Green 12 sayı, Jabari Smith 9 sayı, 12 ribaunt ve 5 asistle oynadı.

Mağlubiyet serisini 17 maça çıkaran konferans sonuncusu Spurs’te Victor Wembanyama 15 sayı, 18 ribaunt ve 5 blok, Devin Vassell 14 sayı, 6 ribaunt, Malaki Branham 13 sayı, 7 asist ve 6 ribaunt, Keldon Johnson 12 sayı, 7 ribaunt ve 4 top çalma ile mücadele etti. Cedi Osman ise 10 sayı, 2 ribaunt ve 1 asistle 12 dakika 40 saniye süre aldı. Alperen Şengün’ün liderliğindeki Rockets, galibiyet serisine devam ederek basketbolseverlere heyecan veren bir maç izletti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.