Giresunspor standına yoğun ilgi

Resmi ürünler kapış kapış satıldı

Giresunspor standına yoğun ilgi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 21.10.2024
7
A+
A-

Giresunspor’un Kağıthane’de yer alan ve resmi ürünlerinin satıldığı standına büyük ilgi gösterildi. 17. Giresun Tanıtım Günleri kapsamında kurulan stantta, taraftarlar ve ziyaretçiler Giresunspor ürünlerine yoğun ilgi gösterdi. Standa yapılan ziyaretler, kulübün tanıtımı ve desteklenmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKANLAR STANDA AKIN ETTİ

Giresun Milletvekilleri Nazım Elmas, Elvan Işık Gezmiş, Ertuğrul Gazi Konal ve İstanbul Milletvekilleri Hasan Turan, Büşra Paker, Burak Akburak; Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu ve Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş, Giresunspor standını ziyaret eden isimler arasında yer aldı. Heyet, Giresunspor Başkanı Emin Eltuğral ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek kulübe olan desteklerini dile getirdiler.

KULÜPTEN TEŞEKKÜR

Giresunspor Yönetim Kurulu, kendilerine gösterilen ilgi ve desteğe teşekkür ederek, bu tür ziyaretlerin kulübün geleceği açısından önemli olduğunu belirtti. Ziyaretin, Giresunspor’un hem sportif hem de ekonomik anlamda desteklenmesine katkı sağladığı ifade edildi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.