Mamaşoğlu, Giresun Belediyesine sordu

Giresun Dergisi İmtiyaz Sahibi Remzi Mamaşoğlu, “Giresunspor başkanının eşine ait olan Ada Cafe&Restaurant’ı Giresun Belediyesi mühürledi, peki şimdiye kadar neredeydi? Diye sordu.

Mamaşoğlu, Giresun Belediyesine sordu

Geçtiğimiz günlerde Giresun Belediyesi tarafından kapısına kilit vurulan ve çalışanları işsiz bırakılan Ada Cafe&Restaurant kaleme alan Mamaşoğlu, olayı tüm gerçek ve detaylarıyla paylaştı. Mamaşoğlu sosyal medya hesabından yayımladığı yazıda şunları kaydetti;

Giresunspor Başkanı’nın eşine ait olan Ada Cafe Restaurant önceki günlerde yapılan denetleme sonunda eksiklikler tespit edildiği gerekçesiyle Giresun Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından yapılan incelemeler sonrası mühürlendi. Eksiklikler vardır kapanmasına gerekçe gösterilmiştir. Kanunen de uygundur. Bunları Giresun Belediyesi pek iyi bilir.

Kısa bir süre önce işletilen Lunapark’ın bir polis memuru hanımefendinin de vefat ettiği kayıtlarda mevcuttur. Yaşanan kaza hangi işletme de olursa olsun üzücüdür.

Nihayetinde bir can yok olup gitmektedir. Bunu ne işletme sahibi ister ne de herhangi bin insan veya sağduyu. Polis memuresine Allah’tan rahmet diliyorum. Geride bıraktığı yakınlarına aile bireylerine sabır temenni ediyorum. Bir işletme eksik evrakları veya hijyenik sebeplerle bilemedim başka gerekçelerle mühürlenir, sorunlar giderilir ve sonrasında açılır, müşterilerine hizmet vermeye başlar. Adı geçen Cafe Restaurant tespit edilen belki bu eksiklikler var ise önceden de vardır. Başkan Belediye Başkanı seçilince kapatılana yani mühürlenene kadar buraya ne zamandan beri denetleme yaptı? Hangi tarihlerde denetleme ekibi gönderdi? Eksikleri var mıydı önceden? Uyarılar yapıldı mı belediye tarafından.

YORUM ALANI

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.