Giresun Spor Gazete

Giresunspor’un topyekun desteğe ihtiyacı var!

Trendyol 1. Lig 9. Hafta maçında Bitexen Giresunspor, Pazar günü Çotanak Stadı’nda Boluspor ile karşı karşıya gelecek.

Giresunspor’un topyekun desteğe ihtiyacı var!
18 Ekim 2023 - 6:04

Giresunspor Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz, yeşil beyazlı taraftarlara seslendi.

Ekiz, yaptığı açıklamada, “Her maç zor, bu maç daha da zor. Kötü bir gidişatımız var evet. Bu gidişatı artık iyiye çevirmemiz gerekiyor. Bunun için de hocamız elinden geleni yapıyor. Güzel bir birliktelik var. Bu birlikteliği sürdürmeyi hedefliyoruz. Tek isteğimiz Giresunspor’un bu maçı kazanması.” İfadelerini kullandı.

MAÇ SAAT 16.00’DA

Saat 16.00’da başlayacak maçta Yeşil Beyazlılar sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Haftaya küme düşme potasında giren Çotanaklar, 8 hafta itibariyle 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Sadece 5 puan toplayabilen Giresunspor, puan sıralamasında bir üst basamakta yer alan Boluspor’u yenerek alt sıralardan uzaklaşmayı amaçlıyor.

İŞTE İSTATİSTİKLER

Hafta boyunca sadece galibiyet üzerine çalışmalar yapan Çotanaklar, 12 kez kendi ağlarında gol görürken, 6 kez gol sevinci yaşadı.

Öte yandan rakibi Boluspor’da 8 hafta boyunca sadece 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Kırmızı Beyazlı Ekip, 6 gol sevinci yaşarken, kalesinde de 9 gol gördü.

Her iki takım için de büyü bir öneme sahip bu maçta Giresunspor, iç saha ve seyirci avantajını kullanarak sahadan galibiyetle ayrılmayı istiyor.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.