Giresun Spor Gazete

6 haftayı değerlendirdi

Bitexen Giresunspor’un teknik direktörü Hakan Keleş, “Günden güne iyi bir takım olma yolunda çok adım sarf ediyor, çok çalışıyoruz” dedi

6 haftayı değerlendirdi
15 Eylül 2022 - 6:16

Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, geride kalan 6 haftanın değerlendirmesini yaptı.

Bu haftaya dek 7 puan topladıklarını kaydeden Keleş, “Bizim hedeflediğimiz puanın çok az altında kalmasına rağmen ilk şanssız puan kayıplarımız oldu. Takımımız birbirleriyle uyum içinde çalışmaya ve bunu oyuna yansıtmaya başladılar günden güne iyi bir takım olma yolunda çok adım sarf ediyor, çok çalışıyoruz” dedi.

BU LİGDE HER MAÇ ZOR

Fatih Karagümrük maçı sonrası oyunculara verilen 4 gün iznin ardından Kayseri’de kampa girerek milli maç arasındaki süreyi ve bay geçecekleri haftayı en iyi şekilde değerlendireceklerini söyleyen Hakan Keleş, “Milli takım arası bizim için güzel bir fırsat olacak sıkıntılarımızı, eksiklerimizi tespit ederek bunlar üzerinde yoğunlaşacak ve daha iyi seviyelere gelmek için en iyi şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ligde karşılaştığımız her maç bizim için çok önemli, önümüzde Alanyaspor ile deplasmanda oynayacağımız zor bir karşılaşma var. Alanyaspor bu sezon gerçekleştirdiği yeni transferler ile kadrosunu güçlendirdi. Bizim için zor bir deplasman olacak bunun farkındayız. Ama biz her maçta olduğu gibi Alanyaspor maçında da coşkumuzu ve mücadelemizi sahaya yansıtarak o maçtan galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

ÇOTANAKLAR HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAK

Keleş, üç haftalık periyotta bir hazırlık maçı oynamayı da düşündüklerini belirterek, “Aramıza yeni katılan arkadaşlar oldu. Onları da görme açısından bir hazırlık maçı düşünüyoruz. Milli maç arasındaki süreyi en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.