Giresun Spor Gazete

Yeter artık zarar veriyorsunuz!

Kimin ne derdi varsa artık açıklasın. Giresun kamuoyu kim haklı, kim haksız bilsin. Giresunspor üzerinden oyun oynamayı bırakın!

Yeter artık zarar veriyorsunuz!
20 Temmuz 2022 - 6:34

Yeter artık! Giresunspor ile ne derdiniz varsa çıkın açıklayın. Giresun kamuoyu doğruyu, yanlışı, kim haklı, kim haksız bilsin. Artık Giresunspor zarar vermeyi bırakın. Giresunspor kimsenin oyuncağı değil. Kimsenin oyuncağı da olamaz. Derdiniz ne bilelim. Ligin başlamasına şunun şurasında 20 gün kalmadı. Giresunspor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları camiasına yeni başarılar yaşatmak için çaba harcarken, bazıları halen küçük hesaplar içinde, küçük beyinlerle bu takımı neden paçasından aşağılara çekmeye çalışıyor? Yeter artık! İçerimizdeki İrlandalılar kimse artık çıksın ne derdi, ne hesabı varsa, Giresun’a derdini anlatsın.

Giresun’un bütün sorunları çözülmüş, Giresun’da her şey güllük, gülistanlık gibi şehrimizin birinci gündemi artık Giresunspor haline geldi. Giresun’da artık ne siyaset, ne sorunlar, ne ekonomik kriz nede başka konular konuşulup, tartışılmıyor. Giresun’u bırakın, Türkiye’nin gündeminde dahi Giresunspor var. Varsa yoksa Giresunspor. Ama Giresun’un lehine değil, aleyhine. 44 yıl sonra bir başarı hikayesi yazan ve bu hikayeyi sürdüren Giresunspor’un yakasından asıllar artık bardağı taşırma noktasına geldi. Giresunspor’un üzerine karabasan gibi çökmeye çalışan bu zihniyet, Giresunspor’u iş yapamaz hale getirdi. Müfettiş üzerine müfettiş, denetçi üzerine denetçi göndererek, Giresun’un elini kolunu bağlamaya çalışan bu zihniyet kimse artık çıksın ortaya asıl amaç ve gayesini bu halka açıklasın.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.