Giresun Spor Gazete

Yamak’tan Giresun’a destek çağrısı

Giresunspor Başkanı Nahid Yamak, İstanbul’da düzenlenen 16. Giresun Tanıtım Günleri’nde yaptığı açıklamada kulüplerine destek çağrısında bulundu.

Yamak’tan Giresun’a destek çağrısı
12 Aralık 2023 - 8:39

Başkan Yamak, 25 Şubat’ta zorlu bir süreçte devraldıkları batık ekonomiye sahip kulüplerinin yönetim kuruluyla birlikte 160 milyon lira üzerinde borç ödediklerini ancak küme düştüklerini belirtti.

Yamak, geçmişten gelen 55 oyuncuya olan borç nedeniyle 3 puanlarının silindiğini ve kulübün toplam borcunun 350 milyon lira olduğunu ifade etti. Transfer engeli olan borcun 120 milyon lira olduğunu vurgulayan Başkan, transfer tahtasını açabilmeleri için 60 milyon lira desteğe ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Başkan, tribünlerde seyirci eksikliğine dikkat çekerek, siyasilerden sponsorluk noktasında destek istedi. Kulübün toplam borcunu azaltarak yönetilebilir hale getirmenin önemine değinen Yamak, Giresunspor camiasına çağrı yaparak destek beklediğini söyledi. Başkan, iş adamları, siyasiler, mülki amirler ve tüm camiadan gelir getirecek destekleri beklediklerini ifade etti.

Ayrıca, bağış hesaplarına ve reklam-sponsorluk alanlarına ulaşmak için web sitelerinde ilgili bilgilerin bulunduğunu belirten Yamak, detaylı bilgi için WhatsApp destek hattı ve telefon numaralarını paylaştı. Başkan, Giresunspor’un zor dönemini birlikte aşabileceklerine olan inancını vurgulayarak, camiadan gelen destekleri beklediğini dile getirdi.

 

Bağış için;

https://giresunspor.com.tr/TakiminaDestekOl
Reklam ve Sponsorluk İçin;

https://giresunspor.com.tr/ adresine girerek sayfanın sağ üst köşesinde bulunan “Reklam Alanları” sekmesine tıklayarak ilgili dosyayı indirebilirsiniz.

Ayrıca detaylı bilgi için; 0 501 028 1967 Whatsap destek hattı ve 0 541 299 8480 numaralı telefonlardan bilgi alabilirsiniz.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.