Yamak, taraftar grubu liderini tehdit etti mi?

Giresunspor’un başkanı Nahid Yamak, Çotanak taraftarları tehdit ettiği ve iftira attığı ileri sürüldü.

Yamak, taraftar grubu liderini tehdit etti mi?
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.12.2023
0
A+
A-

Genç Çotanak Tribün Lideri Recep Ulu, önceki akşam X’te gerçekleştirilen sohbet odasında değerlendirmelerde bulunup, kulübün içindeki durumu anlatmaya çalıştı.

Ertesi sabah ise, Giresunspor Başkanı Bay Yamak, Recep Ulu’yu arayıp iftiralar atarak tehditlerle bulundu.

Recep Ulu, konuyla ilgili sosyal medya hesabından Bay Yamak’a seslenerek, şunları belirtti:

Sevgili Giresunspor taraftarları dostlarım, sayfa arkadaşlarım! Bu sabah Giresunspor Başkanı Sayın Nahid Yamak, dün gece Twitter sohbet odasında ‘160 milyon ödendiğine inanmıyorum, borç o zaman niye düşmüyor’ demem sebebiyle aradı, tehdit etme ve iftira atma küstahlığında bulundu.

Yıllarım takımımı desteklemekle mücadele etmekle geçti. Kimseden bir menfaat sağlamadım, beklemedim, beklemem, kimsenin lafı ile hareket etmedim, etmem. İlk kez tehdit edilmedim, iftiraya uğramadım, muhtemelen sonda değildir.

‘Hesap vereceksin, ceremesini çekeceksin’ söyleminde bulunan başkan bilsin ki, bana devletin mahkemesi hesap sorar, sen ve senin gibilere gelince boyun eğmem. Tehdit ediyorsanız uygulayın, göreyim. İftiraya gelince kim beni güdümleyip talimat verip yönetmiş çık açıkla. İtham ettiği şeyleri ispat etmeyen ve menfaatine doğruya eğri, eğriye doğru diyen daha büyük…..!

Başım dik alnım açık. Arma için sesim kısılır, er geç en büyük mahkemede Allah’ın huzurunda hesaplaşacağız. Tüm arma sevdalılarına dostlarıma sayfa arkadaşlarıma saygılar sevgiler sunuyorum.”

Recep Ulu, söylediklerinin arkasında olduğunu da belirterek, “Siz ve o yanındaki akıl veren iftiracılar ispat etsin, hesap vereceksiniz dediniz ya. Mahkemeye ver, yoksa tehdit sayar beklerim. Hesap sorulacaksa devletin hakimi ve savcısı var. Git mahkemeye ver. Tehditler bana vız gelir” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.